Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cât de dramatică este situaţia la Dinamo: ”Cunosc detalii din culise”

Cât de dramatică este situaţia la Dinamo: ”Cunosc detalii din culise”

Superliga

Comentarii

Nicu Grameni, crainic la stadionul Dinamo şi purtătorul de cuvânt al Asociaţiei Doar Dinamo Bucureşti, susţine că situaţia clubului este foarte dramatică şi Ionuţ Negoiţă nu exagerează cu nimic.

Ionuţ Negoiţă a afirmat că Dinamo are nevoie de 180.000 de euro pentru a-şi lua licenţa. Mai mult, clubul ar putea intra în faliment dacă nu face rost de aceşti bani în următoarele două săptămâni. 
Nicu Grameni, purtător de cuvânt al Asociaţiei Doar Dinamo Bucureşti, cea care până acum a ajutat clubul cu bani, susţine că licenţa va fi luată, dar problemele vor continua, deoarece nu vor mai exista bani pentru salariile jucătorilor:
”Licenţa se va lua. Vă asigur de asta 110%. Cunosc detalii din culise. Garantez că vom lua licenţa, dar acum nu pot da detaliile. Problemele vor apărea însă după aceea. Pentru că în ianuarie, februarie şi martie în cont e... ZERO.
Dacă vrei să vinzi clubul, vin cumpărătorii, iar aceştia au o singură pretenţie importantă, obţinerea licenţei, în mod normal, dacă vrei să vinzi, mai întâi obţii licenţa, garantezi asta şi apoi totul devine mai uşor. Mai vreau să vă asigur că nu este cacealma. Negoiţă nu vrea doar să ne arate pisica. Totul e foarte serios. Nu e glumă. 
Noi, suporterii, suntem trişti pentru că vorbim de o sumă pe care 11 foşti dinamovişti, împreuna, o au acum în buzunare. Şi că dintre toţi, singurul care şi-a manifestat intenţia de a ajuta clubul să obţină licenţa este Ionel Dănciulescu, dar are nevoie şi el de garanţii. Şi ceea ce contează enorm este că domnul Negoiţă nu şi-a ţinut promisiunea. A spus că ţine clubul până în primăvară, ori dacă datoriile sunt aferente lunii decembrie, atunci nu şi-a ţinut promisiunea. Nu a ţinut clubul până în primăvară”, a spus Nicu Grameni la Radio Sport 1.

Afla mai multe despre: nicu grameni 

viewscnt
Articole similare