Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cât de grave sunt de fapt problemele financiare de la Academica Clinceni: ”Nu văd niciun motiv de optimism, avem de luat bani pe multe luni”

Cât de grave sunt de fapt problemele financiare de la Academica Clinceni: ”Nu văd niciun motiv de optimism, avem de luat bani pe multe luni”

Academica Clinceni

Comentarii

Academica Clinceni şi-a continuat marşul către Liga 2 vineri, cu o înfrângere 0-2 împotriva lui Sepsi.

După ce a fost una dintre revelaţiile ultimului sezon, Academica Clinceni a devenit de departe cea mai slabă şi uşor de învins echipă din Liga 1 în actuala stagiune.

După 16 meciuri, ilfovenii au patru puncte, nicio victorie şi 12 înfrângeri. Neputinţa lor nu este bazată pe lipsa de calitate a echipei, ci pe problemele financiare de la club.

Deşi are jucători precum Gardoş, Moulin sau Cascini în lot, Clinceni ocupă ultima poziţie în Liga 1 şi se aporpie uşor, dar sigur de retrogradare.

După înfrângerea cu Sepsi, Paul Pîrvulescu a vorbit despre jocul prestat, accidentarea suferită şi problemele grave de la club.

Cât de grave sunt de fapt problemele financiare de la Academica Clinceni

Asta e realitate, trebuie să o acceptăm şi chiar nu văd care e soluţia, ce e de făcut. După toate meciurile toată lumea zice că trebuie să muncim mai mult.

Toată lumea munceşte până la urmă, de aia mergem la stadion, muncim, dar din păcate asta e realitatea, suntem aici unde suntem.

Sunt foarte multe cauze, dar nu vreau să vorbesc acum, pentru că sunt şi foarte supărat şi probabil că aş face foarte mult rău dacă aş spune mai multe.

(n.r. pe câte luni aveţi de luat banii?) Multe, e şi asta una dintre probleme. Sunt fel şi fel de jucători, sunt străini veniţi la noi în ţară ca să câştige bani, au familii, vin aici cu copii, pentru a câştiga bani şi a avea un trai mai bun decât la ei în ţară.

Din păcate, uneori promisiunile nu sunt respectate şi e dureros. (n.r. ai vreun motiv să fii optimist?) Din păcate, în momentul de faţă, nu. E greu, nu văd nicio soluţie în acest moment, dar poate lucrurile se vor îmbunătăţi din iarnă.

(n.r. cât de gravă e accidentarea ta?) Am simţit destul de rău pe adductor, am mai avut şi în trecut astfel de probleme, dar acum e destul de rău, cred că e o ruptură”, a declarat Paul Pîrvulescu.

Afla mai multe despre: academica clinceni 

viewscnt
Articole similare