Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cât de grave sunt de fapt problemele financiare de la Iaşi? Sumele cheltuite de club pentru chiria lui Horia Szabo şi dublul contract avut de Selymes cu gruparea moldavă

Cât de grave sunt de fapt problemele financiare de la Iaşi? Sumele cheltuite de club pentru chiria lui Horia Szabo şi dublul contract avut de Selymes cu gruparea moldavă

CSM Poli Iași

Comentarii

Situaţia tensionată de la Poli Iaşi scoate la iveală detalii inedite despre modul în care e condus clubul moldav.

Ruptura dintre vechea şi noua conducere este tot mai evidentă, iar ieşirea dură avută de tehnicianul Flavius Stoican înainte de confruntarea cu FCSB avea la bază certurile purtate în public de oficialii clubului.

Dacă la nivel public s-a lăsat impresia că formaţia din Iaşi se află în dificultate din punct de vedere financiar, iar la un moment dat s-a luat decizia de blocare a salariilor pentru jucători, documentele ajunse în posesia Telekom Sport dezvăluie detalii despre contractele oficialilor ieşeni.

În prim-plan sunt directorul general Horia Sabo şi directorul sportiv Tibor Selymes, care conform statelor de plată au încasat sume consistente în ultimele luni.  Primul ar fi încasat lunar peste 6.500 euro de la Poli Iaşi, sumă din care peste 800 de euro reprezintă bani pentru plata chiriei.



De cealaltă parte Selymes a încasat sume peste media contractelor jucătorilor ieşeni, iar fostul internaţional român are două contracte cu Poli Iaşi: unul în calitate de director sportiv şi unul de "prestări servicii" prin intermediul unei firme unde are rolul de administrator.

Afla mai multe despre: horia saboselymespoli iasi 

viewscnt
Articole similare