Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cât de greu i-a fost lui Mircea Rednic să-l readucă pe Dănciulescu la Dinamo: ”Avea bagajele făcute. Nu vreau să-l aduc că e frumos!” :)

Cât de greu i-a fost lui Mircea Rednic să-l readucă pe Dănciulescu la Dinamo: ”Avea bagajele făcute. Nu vreau să-l aduc că e frumos!” :)

Superliga

Comentarii

Mircea Rednic spune că nu i-a fost greu să-l convingă pe Ionel Dănciulescu să revină la Dinamo. Antrenorul echipei din Ştefan cel Mare subliniază că are nevoie lângă el de experienţa lui Dănciulescu.

Ionel Dănciulescu a revenit la Dinamo, la insistenţele lui Mircea Rednic. Fostul mare atacant va ocupa poziţia de director sportiv şi se va consulta cu Rednic în privinţa transferurilor. Antrenorul lui Dinamo salută această revenire:

”Important e că am reuşit să îl aduc lângă mine, lângă echipă. El ştie foarte bine ce are de făcut, e un câştig pentru grup şi chiar îmi pare foarte bine că o să vină alături de Dinamo. (n.r. V-a fost greu să îl convingeţi?) Cred că avea bagajele făcute. Mi se pare normal ca el să fie aici şi tot ce a făcut el ca jucător şi după aia ca şi conducător. A avut şi el perioade ca toţi oamenii. Câteodată mai facem greşeli. Dar mă bucur că am reuşit şi cei din conducere au înţeles şi s-a luat decizia ca el să revină lângă echipă.

Când ai un om ca şi Dănciulescu, care are atâta experienţă, normal că trebuie să te consulţi şi cu el şi să îi prezinţi jucătorii pe care tu îi vrei. Tot tu decizi dar un sfat primit de la Dănciulescu cred că e un sfat util. Nu vreau să îl aduc că e frumos, că arată bine, că vorbeşte bine. Îl aduc pentru că am nevoie de el”, a spus Mircea Rednic.

Afla mai multe despre: mircea rednicdinamoliga 1ionel danciulescu 

viewscnt
Articole similare