Experiențe împreună.
You are here:

Cât economiseşte Lazio dacă va ajunge la un acord cu jucătorii pentru tăierea salariilor

Cât economiseşte Lazio dacă va ajunge la un acord cu jucătorii pentru tăierea salariilor

Serie A

Comentarii

Lazio economiseşte aproximativ 13 milioane euro în urma reducerilor salariale, dacă clubul ajunge la un acord cu jucătorii, anuntă Claudio Lotito, preşedintele grupării romane.

Bugetul de salarii este de 40 milioane euro pe an. Juventus a anunţat şi ea reduceri salariale de aproximativ 90 milioane euro din martie până în iunie. Cel mai bine plătiţi jucători de la Lazio sunt Milinkovic Savic si Ciro Immobile, cate 2,5 milioane fiecare, Lucas Leiva 2,3 milioane, iar Ştefan Radu este plătit cu 1,4 milioane euro pe an.

Pe lângă reducerea salarială, Lazio trebuie să rezolve şi problema contractuală a unor jucători. Danilo Cataldi, Marco Parolo şi Senad Lulic termină înţelegerile în data de 30 iunie. Toţi trei sunt jucători fundamentali pentru echipa lui Simone Inzaghi şi negocierile sunt în stadiu avansat.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe