Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cât ghinion! Cum a ratat Dennis Man convocarea lui Mirel Rădoi la naţionala României: "S-a întâmplat rapid. Vorbisem cu selecţionerul"

Cât ghinion! Cum a ratat Dennis Man convocarea lui Mirel Rădoi la naţionala României: "S-a întâmplat rapid. Vorbisem cu selecţionerul"

Echipa națională

Comentarii

Fotbalistul FCSB, Dennis Man, a fost unul dintre marii absenţi din lotul naţionalei României pentru meciurile cu Islanda, Norvegia şi Austria.

Dennis Man, după ce a ratat convocarea lui Mirel Rădoi

Selecţionerul naţionalei României, Mirel Rădoi, nu s-a putut baza la ultima acţiune a naţionalei pe Florinel Coman şi Dennis Man. Primul e accidentat, în timp ce al doilea a fost depistat pozitiv cu COVID-19. 

Dennis Man a vorbit despre ce s-a întâmplat în ultima perioadă. Fotbalistul de la FCSB a avut ghinion, întrucât a primit un rezultat negativ la scurt timp, după ce Mirel Rădoi a definitivat lotul pentru partidele cu Islanda, Norvegia şi Austria:

"Ar fi urât din partea mea să îmi dau cu părerea. Mirel Rădoi asta a hotărât, este decizia dânsului. El este selecţioner, iar eu vin unde sunt chemat. Îmi fac treaba cât mai bine şi voi da totul pe viitor.

Am vorbit cu dânsul (n.r. - cu Mirel Rădoi), dar când am vorbit cu el eram pozitiv. Nu ştiam că apoi o să devin negativ, pentru că asta s-a întâmplat rapid. Vorbisem cred că joi cu Mirel Rădoi (n.r. - selecţionerul României), iar vineri am făcut testul şi eram negativ, dar deja trimisese convocările. Dar nu sunt supărat. Sunt fericit că am onoarea să joc alături de băieţii de la tineret, pe care îi ştiu şi din campiontul intern şi nu numai. Sunt jucători foarte buni. Sunt puţin supărat, pentru că echipa naţională mare a ratat calificarea. Cred că fiecare dintre noi suntem", a spus fotbalistul de la FCSB. 

România a învins, marţi, la Giurgiu, cu scorul de 4-1 (4-0), reprezentativa Maltei, în penultimul meci al tricolorilor "mici" în Grupa a VIII-a a preliminariilor Campionatului European din 2021, iar Dennis Man a fost titular:

"Ne pare rău că cei de la echipa mare nu au reuşit să se califice. Este un momoent greu pentru fotbalul românesc. Nu avem ce să facem, trebuie să mergem înainte şi să fim încrezători în viitor. Şi pe noi ne-au criticat. Citisem mesaje în care ne criticau. Până la urmă, când nu îţi faci treaba pe teren şi nu câştigi... Toată lumea vrea să câştigi, este normal să vină şi criticile.

În primul, rând ne bucurăm că suntem la mâna noastră. Avem ultimul meci luna viitoare, avem timp să îl pregătim şi sunt încrezător. Am încredere în colegii mei. Sunt cei mai buni din România. Când vin aici mă antrenez zi de zi cu ei, îi simt. Sunt jucători foarte buni. Îl avem pe Mister (n.r. - Mirel Rădoi), care pregăteşte bine, alături de staff, fiecare meci în parte şi chiar sunt încrezător pe luna viitoare", a mai declarat Dennis Man. 

Afla mai multe despre: dennis manfcsbromaniaechipa nationalaromania u21 

viewscnt
Articole similare