Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cât ghinion! Marea speranţă a Craiovei s-a accidentat din nou. Mangia: ”Cred că e nevoie de operaţie”

Cât ghinion! Marea speranţă a Craiovei s-a accidentat din nou. Mangia: ”Cred că e nevoie de operaţie”

Superliga

Comentarii

Jovan Markovic, puştiul de la care craiovenii au mari aşteptări, s-a accidentat din nou şi este posibil să ajungă din nou la operaţie. Markovic a debutat pentru CS U Craiova când avea doar 15 ani, pe 13 decembrie 2016, într-un meci cu Dacia Unirea Brăila, în optimile Cupei României.

În vârstă de 17 ani, Markovic este urmărit de ghinionul accidentărilor. Tânărul atacant juca în această perioadă pentru echipa secundă a Craiovei, unde încerca să-şi reintre în formă, dar s-a accidentat din nou. Devis Mangia a dezvăluit că ar putea ajunge din nou la operaţie: ”Eu cred că are nevoie de operaţie. Nu cred că este ceva foarte, foarte important, dar o lună, o lună şi jumătate este out”, a spus antrenorul Craiovei.

Jovan Markovic a debutat la seniorii Craiovei la finalul lui 2016, când avea doar 15 ani, 8 luni şi 20 de zile. A impresionat încă de atunci, dar o accidentare gravă la genunchi suferită la începutul lui 2017 l-a scos pentru o vreme din circuit. Revenit în primăvara aceluiaşi an, la finalul lunii aprilie, Markovic s-a accidentat din nou, la acelaşi genunchi, în timpul unui antrenament.

După ce şi-a revenit, Markovic a jucat pentru echipa secundă şi a încercat uşor-uşor să revină, însă acum are din nou ghinion. Atacantul de 17 ani s-a accidentat din nou şi este posibil să aibă nevoie de o nouă operaţie.

Afla mai multe despre: jovan markoviccs u craiovaliga 1cs u craiova 

viewscnt
Articole similare