Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cât mai rămâne Rivaldinho la Dinamo? Rivaldo, sunat de un club din Spania. Ce sfat i-a dat atacantului

Cât mai rămâne Rivaldinho la Dinamo? Rivaldo, sunat de un club din Spania. Ce sfat i-a dat atacantului

Superliga

Comentarii

Transferat la Dinamo la începutul lui 2017, Rivaldinho încheie anul cu gândul la un transfer într-un alt campionat al Europei, dar spune că nu se grăbeşte să facă acest pas. Intenţionează să mai rămână în Liga 1 până în vară, să o ajute pe Dinamo să ajungă în play-off şi abia apoi să ia în calcul eventualele oferte.

Vârful de 22 de ani spune că a avut deja discuţii cu formaţii din Polonia şi Spania, însă a amânat luarea unei decizii pentru pauza competiţională din această iarnă. Tatăl său, legendarul Rivaldo, îl sfătuieşte să mai rămână la Dinamo până în vară şi abia apoi să aleagă o nouă echipă.

"Am nişte oferte. Nu le-am luat în calcul până acum. Ca să fiu clar, eu aş prefera să stau la Dinamo până la finalul campionatului, apoi să vedem ce va fi. Dacă va fi o ofertă bună şi pentru club, atunci o să mă gândesc. Îmi place la Dinamo, sunt foarte fericit, vreau să ne calificăm în play-off, în primul rând.

Luna trecută a fost ceva din Polonia, însă am transmis că nu vreau să vorbesc la acel moment, să amânăm pentru la iarnă. Nu ştiu dacă mai e ceva. Apoi, cam acum o lună jumătate, tata a fost sunat de cineva care i-a zis că are o ofetă din Spania, liga a doua. A rămas să vorbim tot în iarnă.

El (n.r. Rivaldo) îmi zice să închei sezonul aici, să joc bine până în vară, apoi dacă va fi să fie ceva, atunci să iau în calcul un transfer"
, a declarat Rivaldinho pentru Gazeta Sporturilor.

Afla mai multe despre: rivaldinhorivaldodinamotransfer 

viewscnt
Articole similare