Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cât o costă pe Atletico Madrid meciul de la Bucureşti cu Chelsea. Spaniolii au dezvăluit totul

Cât o costă pe Atletico Madrid meciul de la Bucureşti cu Chelsea. Spaniolii au dezvăluit totul
Comentarii

Atletico Madrid plăteşte 200 de mii de euro pentru a juca partida cu Chelsea la Bucureşti, anunţă presa spaniolă.

Potrivit El Mundo, clubul rojiblanco îşi asumă costurile suplimentare ale meciului pe care îl dispută contra lui Chelsea, la Bucureşti.

Dacă partida s-ar fi disputat pe Wanda Metropolitano, pe Atletico Madrid, cheltuielile legate de acest joc nu ar fi costat-o mai mult de 10 mii de euro, scrie El Mundo. În schimb, madrilenii sunt forţaţi de împrejurări să plătească mai mult de 200 de mii de euro pentru a disputa acest joc într-un alt oraş, scrie sursa citată.

Arena Naţională, 54.000 de locuri, a fost selectată pentru a găzdui acest joc fiind deja inclusă în circuitul UEFA EURO 2020 care va începe peste patru luni. Pe acest stadion se vor disputa patru partide de la EURO, trei din Grupa C şi o optime de finală.

De asemenea, Arena Naţională va găzdui jocuri la Campionatul European U21 din 2023. În 2012, pe stadionul din Capitală a fost organizată finala Europa League, câştigată de Atletico Madrid în faţa lui Athletic Bilbao. Vezi cum arată gazonul înainte de marele meci dintre Atletico Madrid şi Chelsea.

Afla mai multe despre: atletico madridchelsea 

viewscnt
Articole similare