Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cât timp are la dispoziţie Dorin Rotariu pentru a-l convinge pe Gigi Becali: ”Atât mi-a trebuit! Am crezut, m-am înşelat” | EXCLUSIV

Cât timp are la dispoziţie Dorin Rotariu pentru a-l convinge pe Gigi Becali: ”Atât mi-a trebuit! Am crezut, m-am înşelat” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Dorin Rotariu (28 de ani) a semnat, recent, cu FCSB, iar lumea este curioasă cât timp va rezista fostul dinamovist cu un patron atât de exigent, aşa cum este Gigi Becali (65 de ani)

Fostul internaţional Basarab Panduru sper ca Gigi Becali să aibă mai multă răbdare cu Dorin Rotariu, decât are de obicei cu jucătorii noi. Să nu-i facă vânt fostului jucător de la Brugge, AZ Alkmaar sau Ludogoreţ după doar 45 de minute, cum s-a mai întâmplat.

Gigi Becali, către MM Stoica, în cazul lui Vadim Raţă: ”Du-te, mă, de aici!”

Mihai Stoica şi Basarab Panduru s-au amuzat pe seama afirmaţiilor făcut de Gigi Becali la adresa jucătorilor care nu dau randamentul dorit. De fiecare dată, cel indicat vinovat este MM-ul.

Când lucrurile bune, iar un jucător evoluează foarte bine, meritul de obicei este al omului de afaceri.

Iată cum a decurs dialogul dintre Basarab Panduru şi MM Stoica, din studiourile Orange Sport:

Basarab Panduru: ”În 45 de minute ţi-a pus şi-o ştampiluţă (n.r. - Gigi Becali): `Ăsta nu este ce ne trebuie nouă`. Sper să nu se întâmple asta cu Rotariu. Dar el le are pe astea: `Atât mi-a trebuit, 45 de minute, am crezut, m-am înşelat`

Mihai Stoica: ”Nu. De regulă este: `M-am luat după..`

Basarab Panduru: ”Eu am observat şi am zis tot timpul: când era un jucător care nu mergea: `MM l-a adus`. Dacă era unul care mergea din prima: `Eu l-am văzut, eu l-am adus`. Tu picai tot timpul cu ăla de nu era..

Mihai Stoica: ”Dar dacă, cumva, era un jucător de care îi spusesem: `Gigi, nu-i de noi`, nu inventa. Niciodată nu inventa: `Cine m-a pus pe mine?`. La un moment dat nu îi mai ziceam: `Băi, ţi-am zis`.

Aia cu Raţă a fost: `M-am luat după MM`. `Da, Gigi, dar îi dai prea puţin timp`. Mi-a zis: `Du-te, mă, de aici!`”.

Afla mai multe despre: dorin rotariugigi becalimm stoicabasarab panduru 

viewscnt
Articole similare