Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cât va lipsi Dennis Man după accidentarea suferită în meciul Parma - Crotone 3-4: "Veşti proaste!"

Cât va lipsi Dennis Man după accidentarea suferită în meciul Parma - Crotone 3-4: "Veşti proaste!"

Stranieri

Comentarii

Dennis Man (22 de ani) a aflat cât va va lipsi după ce s-a accidentat în meciul Parma - Crotone 3-4, din ultima etapă din Serie A.

Cât va lipsi Dennis Man de pe teren după ce s-a accidentat în meciul Parma - Crotone 3-4: "E posibil ca sezonul său să se fi încheiat prematur!"

Dennis Man s-a accidentat şi a ieşit de pe teren în minutul 20 al meciului Parma - Crotone 3-4, Roberto D'Aversa fiind nevoit să facă schimbare după ce jucătorul român nu a mai putut continua. Potrivit jurnaliştilor de la forzaparma.it, sezonul lui Man ar putea fi încheiat după accidentarea suferită cu Crotone.

Man a suferit o leziune musculară de gradul 1 la coapsa piciorului stâng, după ce s-a întins pentru a ajunge la un balon trimis prea tare de un coechipieri.

Italienii anunţă că Man ar putea să nu mai joace până la finalul sezonului. "Veşti proaste de la infirmerie: Dennis Man a fost supus testelor de diagnostic care au relevat o leziune gravă a joncţiunii miotendinoase a flexorilor coapsei stângi. Jucătorul a început deja terapiile adecvate, dar este posibil ca sezonul său să se fi încheiat deja prematur", notează italienii.

Dennis Man a marcat două goluri şi are în cont o pasă de gol în 697 de minute jucate în acest sezon de Serie A la Parma.

Afla mai multe despre: dennis manaccidentareparma 

viewscnt
Articole similare