Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cătălin Anghel, discurs ferm după o nouă înfrângere a Viitorului: "Asta m-a deranjat cel mai tare! Suntem în criză. Aceleaşi greşeli impardonabile!"

Cătălin Anghel, discurs ferm după o nouă înfrângere a Viitorului: "Asta m-a deranjat cel mai tare! Suntem în criză. Aceleaşi greşeli impardonabile!"

Farul Constanța

Comentarii

Cătălin Anghel, secundul lui Mircea Rednic la Viitorul, a vorbit la finalul partidei pierdute de echipa sa, 0-1, pe terenul lui FC Argeş.

Anghel a spus, la flash-interviu, că înfrângerea e nemeritată din punctul său de vedere, dar a atras atenţia asupra greşelilor impardonabile pe care le-au făcut elevii săi. Cătălin Anghel a spus că a fost deranjat de faptul că jucătorii Viitorului n-au avut nicio reacţie după ce au luat gol.

"O înfrângere din punctul meu de vedere nemeritată, pentru că am controlat jocul în totalitate. Aceleaşi greşeli impardonabile, din punctul meu de vedere, din care luăm gol, fără ca adversarul să îşi fi creat ocazii, sau să controleze jocul sau să ne pună anumite probleme. Ce m-a deranjat foarte tare, că după ce am primit golul, nu am avut nicio reacţie. Suntem într-o anumită criză, dar eu cred că împreună şi numai împreună vom reuşi să trecem peste. Avem nevoie de o descătuşare, de o victorie cât mai repede", a spus Cătălin Anghel.

Cel care a stat pe bancă la paritda cu FC Argeş a anunţat când poate reveni Mircea Rednic la echipă, după infecţia cu COVID-19: "Sperăm ca de marţi sau miercuri, când se fac cele 14 zile, să revină lângă echipă, să revină cu un tonus bun şi să le dea băieţilor ceea ce au nevoie pentru a câştiga din nou", a mai spus Cătălin Anghel.

FC Argeş - Viitorul 1-0, în Liga 1

FC Argeş a învins, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa FC Viitorul, într-un meci din etapa a XXIII-a a Ligii I.

Golul a fost marcat de Turda, în minutul 71.

FC Argeş: Greab – De Jonghe, Turda, Maric, Muşat – Meza Colli, I. Şerban – Barbu (De Lucas ’65), Palic, Dumitru (Grecu ‘90+3)– Malele (Ndiaye ’73).

FC Viitorul: Cojocaru – Benzar (Dussaut ’46), Mladen, Dobrosavlevici, Boboc – Matei (Andronache ’83), Artean, Ciobanu – Grădinaru (Măţan ’83), Ganea (Sabala ‘780, Jo Santos

Afla mai multe despre: catalin anghelviitorulliga 1 

viewscnt
Articole similare