Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Cătălin bucătarul arăta mai mult fotbal decât cehii”. Un dublu campion cu Steaua o face praf pe Slovan Liberec

„Cătălin bucătarul arăta mai mult fotbal decât cehii”. Un dublu campion cu Steaua o face praf pe Slovan Liberec

FCSB

Comentarii

Slovan Liberec s-a calificat în dauna lui FCSB în play-off-ul Europa League, dar nu a lăsat cea mai bună imagine prin prestaţia pe care a avut-o la Giurgiu. Fost fotbalist al Stelei, Nana Falemi a urmărit din faţa televizorului meciul şi a făcut haz de necazul roş-albaştrilor.

Aflaţi pe locul 7 în competiţia internă, la cinci puncte în spatele liderului Sparta Praga, cehii de la Slovan Liberec au fost subiect de ironii pentru Nana Falemi. Fostul mijlocaş defensiv a postat un mesaj savuros pe pagina oficială de Facebook:

„Steaua - Liberec

Daca, Catalin bucatarul (treci peste cacofonie), era trecut pe foaie si juca, arata mai mult fotbal decat cehii. 100% stie mai mult fotbal decat jucatorii lui Liberec, in 30 de ani de cand e la Steaua.
L-ai bagat pe Simion a jucat, l-ai bagat pe Sut a jucat, a venit Enache, a jucat... si copiii de mingi daca intrau jucau bine.

Pacat, intr-o zi normala, cehii plecau cu plasa plina. Le-au trebuit 60 de minute sa isi dea seama ca joaca cu un om in plus, asa frica le-a fost de Steaua. Si la ora asta, cehii inca nu si-au dat seama ca baietii de la Steaua nu puteau mai mult in seara asta.

Daca le iei cornerele, nu au avut un sut pe poarta!

Asa, ai nostri, cu echipa incropita...

Lui Gigi sa ii para rau, ca s-a zgarcit la parale, cu impresarii (daca e adevarat ce se spune)... cu 3 jucatori buni, Steaua se califica si daca il trecea pe foaie pe Catalin bucatarul 'Pele al polonicului'.
Felicitari baietilor pentru atitudine, efort.
Felicitari baietilor pentru efort.
F.
... scarita lui Adi Petre...”
.

Nana Falemi a jucat la Steaua în perioada 2000-2005. În acest interval, fostul internaţional camerunez a cucerit două titluri de campion (2001, 2005) şi o Supercupă a României (2001).

Afla mai multe despre: fcsbeuropa leagueslovan liberecfalemi 

viewscnt
Articole similare