Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cătălin Cîrjan, mesaj pentru Gică Hagi, după discuţiile din ultima perioadă. ”Dacă ar fi ştiut situaţia, n-ar fi spus asta!”

Cătălin Cîrjan, mesaj pentru Gică Hagi, după discuţiile din ultima perioadă. ”Dacă ar fi ştiut situaţia, n-ar fi spus asta!”

Echipa națională

Comentarii

Cătălin Cîrjan (20 de ani) a ţinut să facă ”lumină” în cazul postării sale de pe Instagram, care a fost interpretată drept un mesaj direct către Gică Hagi. Cuvintele erau ”tăioase” şi a produs multă mirare în acel moment.

Dezamăgit de faptul că a fost ”retrogradat” fără prea multe explicaţii de la naţionala U21, la U20, un val de critici s-a abătut asupra jucătorului, în special dinspre reţelele sociale.

În plus, în ecuaţia a intrat şi Gică Hagi, cel care a declarat răspicat că ar trebui să uităm de jucătorii care nu vin cu inima deschisă la echipa naţională a României, fără a nominaliza pe cineva anume. Totuşi, în ecuaţie au intrat din oficiu trei nume: ”italienii” Coubiş şi Boloca, dar şi Cîrjan.

Cătălin Cîrjan, despre Gică Hagi: ”N-am să-i răspund niciodată, indiferent de situaţie”

Aşadar, fenomenul de ură s-a accentuat asupra lui Cătălin Cîrjan, iar mesajele pe care fotbalistul le-a primit pe conturile personale l-au determinat să le dea acestora o replică.

Sincronizarea nu a fost cea mai potrivită: Cătălin a postat mesajul la doar câteva minute după ce Gică Hagi şi-a susţinut ideea la TV. Aşadar, multă lume a crezut că mesajul fotbalistului este direcţionat către ”Rege”.

În realitate, lucrurile nu au stat deloc aşa. Cătălin a declarat că nu ar fi putut vreodată să-i răspundă lui Gică Hagi, cel pe care îl respectă foarte mult. Mesajul era destinat celor care şi-au permis să-l înjure copios pe reţele sociale.

Cătălin Cîrjan: ”Am un respect deosebit pentru domnul Hagi şi pentru Ianis”

”(n.r. - Te-au afectat comentariile făcute de Gică Hagi referitor la jucătorii care refuză naţionala?) Nu m-au afectat deloc. Dacă dumnealui ar fi ştiut cum s-au petrecut lucrurile, nu ar fi spus asta la adresa mea, sunt sigur. M-a afectat însă faptul că o postare de-ale mele de pe Instagram a fost considerată un răspuns la adresa domnului Hagi.

Nu o să-i răspund niciodată lui, indiferent de situaţie. Atât el, cât şi Ianis, le-au vorbit frumos despre mine unor oameni pe care îi cunosc. Le port un respect deosebit şi domnului Hagi, şi lui Ianis. Domnul Hagi e una dintre cele mai importante personalităţi pe care le-a dat ţara noastră şi mă mândresc cu numele lui”, a declarat Cătălin Cîrjan, într-un interviu acordat celor de la playsport.ro.

Afla mai multe despre: cirjanhagi 

viewscnt
Articole similare