Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cătălin Cîrjan, puştiul minune de la Arsenal: "Mă antrenez cu jucători pe care îi alegeam până acum pentru Play Station!"

Cătălin Cîrjan, puştiul minune de la Arsenal: "Mă antrenez cu jucători pe care îi alegeam până acum pentru Play Station!"

Stranieri

Comentarii

Cătălin Cîrjan este al doilea jucător român, după Vlad Dragomir, care ajunge la prima echipă a ”tunarilor”. El a acordat un interviu site-ului Liga 2 în care a vorbit despre experienţa de la Arsenal Londra.

România are un nou jucător în academia celor de la Arsenal Londra, după ce în trecut şi Vlad Dragomir, participant la Campionatul European U21, a jucat pentru "tunari" la juniori.

Tânărul Cătălin Cîrjan este extrem de fericit pentru alegerea făcută şi mărturiseşte cu sinceritate că a ajuns la un nivel la care nu se aştepta vreodată.

Cătălin Cîrjan a fost deja chemat de antrenorul Mikel Arteta la un antrenament al echipei mari a lui Arsenal. "Pot spune că este un sentiment extraordinar să ai posibilitatea să te antrenezi cu jucătorii pe care nu cu mult timp în urmă îi alegeam pentru jocul de PlayStation. Toţi sunt fotbalişti de o calitate excepţională.  Arsenal e un club uriaş, din toate punctele de vedere, dar mai ales în privinţa formării tinerilor jucători." a declarat Cârjan, într-un interviu acordat Liga 2.

Puştiul minune transferat de Arsenal de la Domneşti mărturiseşte că a avut şi alte oferte înainte de a semna cu gruparea londoneză. El a explicat şi de ce a optat pentru formaţia antrenată în prezent de Mikel Arteta: "Au fost mai multe oferte, însă familia şi agentul meu au ştiut de la bun început că îmi doresc să ajung la Arsenal. Am ajuns aici şi asta este cel mai important. Încă din copilărie am fost fan Arsenal, dovadă şi faptul că purtam deseori echipamentul idolului meu: Thierry Henry" a mai adăugat Cârjan pentru sursa citată.

CINE ESTE CĂTĂLIN CÎRJAN?

Născut în Bucureşti, tânărul mijlocaş care are şi o selecţie la naţionala sub 16 ani a României, a venit de la Viitorul Domneşti şi a primit tricoul cu numărul 10. Cîrjan a fost în probe la Arsenal în vara lui 2018, când avea doar 15 ani şi a ajuns acum la academia londonezilor. În urmă cu un an, atunci când a fost în probe, el era descris drept un puşti-minune (wonderkid).

  • Cătălin Cîrjan a marcat 3 goluri şi a oferit 3 pase decisive în primele sale 19 meciuri la Arsenal
  • Românul a bifat 1060 de minute în toate competiţiile pentru ”tunari”

Afla mai multe despre: cătălin cîrjan 

viewscnt
Articole similare