Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cătălin Hlistei s-a “refugiat” în oraşul său natal. De la Arad, mijlocaşul le transmite un mesaj fanilor Rapidului: “Doar aşa putem promova”

Cătălin Hlistei s-a “refugiat” în oraşul său natal. De la Arad, mijlocaşul le transmite un mesaj fanilor Rapidului: “Doar aşa putem promova”

Rapid

Comentarii

Rapidul era în luptă pentru promovarea în Liga 1 în momentul în care tot sportul s-a oprit. La două săptămâni după ce au jucat ultimul meci, giuleştenii tânjesc după antrenamente în iarbă, meciuri şi atmosfera din tribune.

Mijlocaşul Cătălin Hlistei este acasă, la Arad, în aşteptarea anunţului că se poate întoarce la antrenamente alături de echipă. ”În momentul de faţă îmi lipseşte fotbal şi din păcate nu ştim când vom relua pregătirile, nu ştim când vom începe campionatul. Dar cel mai important este să trecem peste această perioadă grea”, spune fotbalistul.

Rapidistul urmează momentan un program de la preparatorul fizic, antrenament care include alergare pe bandă, abdomene şi forţă. ”Este o perioadă grea pentru mine, încerc să îmi fac exerciţiile date de preparatorul fizic de la noi de la club. Încerc să îmi menţin tonusul pentru perioada următoare pentru că, după cum ştiţi şi dumneavoastră, nu avem posibilitatea de a ieşi acolo unde ne place cel mai mult, adică pe teren!", a mărturisit Hlistei.

Fotbalistul a avut un mesaj pentru suporterii alb-vişinii: ”Le transmit tuturor să stea în casă, să nu iasă, doar aşa putem trece peste această pandemie. Suporterilor noştri le transmit ca, atunci când începe campionatul, să fie alături de noi aşa cum au fost şi până acum. Doar împreună putem promova. Hai Rapid!”

Rapidul este pe locul 6 în clasamentul Ligii a 2-a, la 13 puncte de liderul UTA şi la două puncte de locul doi, ocupat de Mioveni.

Afla mai multe despre: hlistei 

viewscnt
Articole similare