Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cătălin Moroşanu are aşteptări mai mari de la echipa naţională: ”M-am săturat să luăm mereu bătaie”

Cătălin Moroşanu are aşteptări mai mari de la echipa naţională: ”M-am săturat să luăm mereu bătaie”

Echipa națională

Comentarii

Invitat la Superbet Chess Classic Romania 2021, Cătălin Moroşanu a discutat despre situaţia echipei naţionale de fotbal a României.

Cătălin Moroşanu ştie ce înseamnă să reprezinţi România la cel mai înalt nivel şi este dezamăgit de echipa noastră naţională de fotbal, care nu poate obţine rezultate îmbucurătoare pentru fanii ”tricolori”.

Un suporter în sine, Moroşanu nu este impresionat de mentalitatea şi de atitudinea jucătorilor noştri. Fostul sportiv a afirmat că fotbaliştii români pornesc meciurile cu un anumit simţ de inferioritate faţă de adversarii mai bine cotaţi, fapt care dăunează jocului acestora.

Cătălin Moroşanu vrea să vadă mai mult de la echipa naţională

”Mi-aş dori foarte mult ca România să se califice odată, că m-am săturat să stăm aşa şi mereu să luăm bătaie. Nu trebuie să vă fie frică că în faţa voastră este o echipă puternică. Mentalitatea trebuie să fie de învingător. Mereu am avut mentalitatea că 'mamă joc cu Germania'.

Gică Hagi bătea Argentina. Ce spunea Napoleon Bonaprte? Cea mai bună apărare este atacul. Tocmai de asta hai să atacăm prima dată să încercăm să dăm goluri. Sperăm să vină tare Ianis Hagi şi să strângă echipa şi s-o formeze şi s-o conducă”, a declarat Cătălin Moroşanu.

Afla mai multe despre: echipa naţionalăcătălin moroşanumirel rădoiromânia 

viewscnt
Articole similare