Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cătălin Moroşanu atac devastator la adresa rivalului Daniel Ghiţă: "Mai are puţin şi moare în umbră"

Cătălin Moroşanu atac devastator la adresa rivalului Daniel Ghiţă: "Mai are puţin şi moare în umbră"

Alte sporturi

Comentarii

Atacat în mai multe rânduri de Daniel Ghiţă, după revenirea acestuia în competiţii, Cătălin Moroşanu îl atacă în mod brutal, la rândul său, pe luptătorul de 38 de ani.

"El şi-a făcut revenirea cu doi moşi, cu Dzevad Poturak şi Petr Vondracek, doi moşi care aveau 40 şi ceva de ani, fratele meu! Aia veneau de la mici şi bere!", a spus Moroşanu, conform Gazetei Sporturilor.

Moroşanu a spus răspicat că nu doreşte să se întâlnească în ring cu Ghiţă: "Niciodată. Chiar nu vreau să îi dau lui valoare. El mai are puţin şi moare într-o totală umbră".

"Să îşi amintească meciul cu Gokhan Saki, să se gândească când îşi lua pumnii ăia şi toate loviturile într-un mod constant. Eu voi fi în faţa lui ca Gokhan Saki. Avem aceeaşi înălţime, aproape acelaşi stil de luptă. Aşa îşi va lua KO de la mine, dacă vreodată o să mă lupt cu el. Când o să mă vadă pe mine să îşi amintească că eu sunt Gokhan Saki. Cum şi-a luat de două ori, o să îşi ia bătaie şi de la mine dacă vreodată o să se lupte cu mine".

Moroşanu a vorbit despre o provocare pe care i-a lansat-o în trecut lui Ghiţă, dar acesta a refuzat: "În 2018, am fost primul care l-a ofertat: Hai, Daniel, să ne luptăm! El mi-a cerut o sumă foarte mare, cam în jur de 100.000 de euro. E foarte mult şi e un subiect sensibil, pentru că e vorba doar de bani, la cât să ne înţelegem ca să putem lupta unul cu altul", a mai spus Moroşanu.

Afla mai multe despre: cătălin moroşanuk1daniel ghiţă 

viewscnt
Articole similare