Experiențe împreună.
You are here:

Cătălin Moroşanu l-a vizitat şi l-a ajutat pe tânărul care a mers călare la maternitatea din Iaşi. INCREDIBIL | Ce a făcut tânărul cu o parte din donaţii

Cătălin Moroşanu l-a vizitat şi l-a ajutat pe tânărul care a mers călare la maternitatea din Iaşi. INCREDIBIL | Ce a făcut tânărul cu o parte din donaţiigalerie foto

Special

Comentarii

Sergiu Ion Ciobotariu, tânărul care a mers călare prin Iaşi pentru a se deplasa la maternitatea la care soţia sa urma să nască, a fost vizitat de Cătălin Moroşanu, care a făcut mai multe donaţii şi i-a promos sprijin. Şi mai impresionant este că ”tăticul călăreţ” şi-a ajutat din donaţiile primite o vecină care i-a cerut de mâncare şi un bătrân care avea nevoie de bani pentru reţetă.

Sergiu Ion Ciobotariu a devenit celebru după ce săptămâna trecută a fost surprins călare pe cal în Iaşi. Tânărul în vârstă de 22 de ani a declarat atunci că se deplasa la maternitate, unde soţia sa urma să nască, pentru a-i duce hrană şi scutece pentru copil. Sergiu Ciobotariu are deja două fetiţe şi acum i s-a născut un băieţel. Bărbatul locuieşte la periferia Iaşiului şi a încercat să meargă la maternitate cu tramvaiul, însă nu şi-a putut pune planul în aplicare din cauza restricţiilor impuse de pandemia de coronavirus. Până la urmă s-a întors acasă, şi-a luat calul şi a plecat spre maternitate.

Ce a făcut cu o parte din donaţii şi din bani tânărul care a mers pe cal la maternitate

Pozele cu Sergiu călare prin Iaşi au devenit virale şi în curând s-a aflat şi povestea sa. Colegii de la bzi.ro au realizat un reportaj un reportaj în care au arătat condiţiile foarte grele în care trăieşte familia lui Sergiu. Aceştia locuiesc la marginea oraşului, într-o cămăruţă fără curent şi apă potabilă, însă tânărul în vârstă de 22 de ani vrea să construiască o casă pentru familia lui. 
Impresionaţi de povestea sa, multe persoane din toate colţurile ţării s-au oferit să-l ajute atât cu bani, cât şi cu alimente, rechizite etc. Printre primii care i-au sărit în ajutor a fost luptătorul Cătălin Moroşanu. Acesta a mers în vizită la Sergiu şi i-a dăruit alimente, scutece şi rechizite. În plus, i-a promis sprijin total până ce va reuşi să-şi construiască o casă. 
Însă ”tăticul călăreţ” n-a păstrat totul pentru el. Cei de la bzi.ro au aflat că, imediat după ce a primit o parte din donaţii, Sergiu şi-a ajutat o vecină cu cinci copii care i-a cerut câteva alimente. Tânărul i-a oferit o parte din alimentele pe care le-a primit, plus scutece pentru copii. De asemenea, a mers la farmacie cu un bătrân care nu avea bani să-şi plătească medicamentele de pe reţetă.

Cum poţi dona pentru Sergiu Ciobotariu, ”tăticul călăreţ”

Cătălin Moroşanu şi cei de la bzi.ro au mers luni dimineaţă şi i-au deschis lui Sergiu Ciobotariu un cont în care cei care vor să-l ajute pot dona:
RO50BRDE240SV35310842400 în Lei 
RO84BRDE240SV35311132400 în Euro
Codul SWIFT: BRDEROBU
Ambele conturi sunt pe numele Ciobotariu Sergiu Ion.
În ultimele zile, persoane din toată ţara au donat atât alimente, rechizite, scutece etc, cât şi bani, lucruri care l-au impresionat profund pe proaspătul tătic. De asemenea, Cătălin Moroşan l-a vizitat din nou şi i-a adus un nou rând de donaţii.
”Nu mă aşteptam la aşa ceva niciodată. Le mulţumesc tuturor pentru ce au făcut pentru mine… Mă rog Lui Dumnezeu să le dea tuturor sănătate, mulţumesc din suflet!””, a spus Sergiu pentru bzi.ro. 
 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe