Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cătălin Munteanu, în al nouălea cer după victoria cu Craiova. ”Toată lumea bucuroasă, băieţii s-au descătuşat”

Cătălin Munteanu, în al nouălea cer după victoria cu Craiova. ”Toată lumea bucuroasă, băieţii s-au descătuşat”

U Cluj

Comentarii

U Cluj a primit vizita FC U Craiova, în etapa cu numărul 19 a Ligii 2. Meciul s-a terminat 1-0, cu golul decisiv venind de la Alex Pop, în minutul 90. Astfel, ”şepcile roşii” urcă pe poziţia a 3-a, în timp ce oltenii îşi pierd avansul pe care îl aveau în fruntea clasamentului acum 3 etape, după mai multe rezultate dezamăgitoare. În urma partidei, secundul Cătălin Munteanu a discutat despre victoria echipei sale

Cătălin Munteanu s-a arătat foarte mulţumit de prestaţia baieţilor săi, din meciul cu Craiova. U Cluj a obţinut o victorie foarte importantă în lupta pentru promovare, iar secundul formaţiei a felicitat fotbaliştii din teren pentru meciul jucat.

”Toată lumea bucuroasă, băieţii s-au descătuşat. Tu zici pe locul 3, eu zic pe locul 1. Cu puctele pe care le aveam câştigate, cu încă 3 puncte, dacă facem socoteala. eram pe primul loc. Ştiam că o să întâlnim o echipă puternică, unul dintre cei mai buni adversari din campionat, dar cred că strategia noastră a dat roade, băieţii s-au concentrat şi am făcut un joc bun.

Aşteptam o victorie, o foarte importantă victorie care ne ţine în lupta pentru play off, ce e foarte important pentru noi. Avem 2 săptămâni la dispoziţie să pregătim meciul cu Petrolul şi sper ca băieţii să se bucure pentru această victorie”, a declarat mulţumit Cătălin Munteanu, în urma partidei.

Afla mai multe despre: u clujfc u craiovaliga 2cătălin munteanu 

viewscnt
Articole similare