Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cătălina Ponor, din nou mamă: “A doua noastră medalie”

Cătălina Ponor, din nou mamă: “A doua noastră medalie”

Gimnastică

Comentarii

Cătălina Ponor (36 de ani) a devenit din nou mamă. Fosta mare gimnastă este în culmea fericirii şi a transmis un mesaj special cu ocazia acestui eveniment special din viaţa ei.

Eveniment special în viaţa Cătălinei Ponor. Este din nou mamă

Fosta gimnastă Cătălina Ponor a anunţat, miercuri, în social media, că a devenit din nou mamă, ea dând naştere celui de-al doilea copil al cuplului pe care îl formează cu Bogdan Jianu.

“Bine ai venit în această lume şi în familia noastră, micuţă rază de soare! A doua noastră medalie este aici. Mami, tati şi fratele tău mai mare te iubesc până la lună şi înapoi”, a scris Ponor pe Instagram, alături de o fotografie cu mâna ei şi mâna bebeluşului.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Catalina Ponor OLY Official (@catalina_ponor)

Copilul născut miercuri, 13 martie, este al doilea băieţel al Cătălinei Ponor, în vârstă de 36 de ani. În decembrie 2022, Ponor a mai dat naştere unui băieţel, Vlad.

Multipla medaliată olimpică, mondială şi continentală s-a retras din activitatea sportivă în 2017.

Cătălina Ponor s-a căsătorit cu Bogdan Jianu în iunie 2022.

Mesajul Cătălinei Ponor când a venit pe lume primul ei băieţel

"Mulţumesc din suflet tuturor pentru urări! M-am simţit răsfăţată… Sunteţi minunaţi! A fost o zi specială…. De fapt am început anul cu evenimente frumoase în viaţa mea împreună cu Bogdan Jianu, iar acum am primit cel mai frumos şi preţios cadou. Va fi cea mai strălucitoare medalie, a mea…. A noastră!?", a scris Cătălina Ponor pe pagina personală de Instagram.

Afla mai multe despre: catalina ponorgimnasticacatalina ponor copil 

viewscnt
Articole similare