Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cătălina Ponor se căsătoreşte cu un cunoscut actor mai mare cu 18 ani decât ea! EXCLUSIV A fost luată prin surprindere: "Mi-a spus că trebuie să mergem la un eveniment important în judeţul Neamţ"

Cătălina Ponor se căsătoreşte cu un cunoscut actor mai mare cu 18 ani decât ea! EXCLUSIV A fost luată prin surprindere: "Mi-a spus că trebuie să mergem la un eveniment important în judeţul Neamţ"galerie foto

Special

Comentarii

Cătălina Ponor, multipla campioană la gimnastică, a anunţat că se va căsători cu regizorul Bogdan Jianu, care i-a oferit inelul de logodnă.

Fosta gimnastă Cătălina Ponor se căsătoreşte cu Bogdan Jianu

Cătălina Ponor (32 de ani) şi Bogdan Jianu (50) sunt într-o relaţie din 2018 şi au vorbit pentru prima dată despre ea la începutul acestui an, când viitorul soţ al multiplei campioane a spus că se cunosc din 2006.

După o relaţie de dragoste de doi ani, Cătălina Ponor şi actorul Bogdan Jianu au decis să-şi unească destinele. Fosta mare gimnastă, triplă campioană olimpică la Atena a fost cerută în căsătorie de cunoscutul actor în mod deosebit. Cei doi se cunosc de 14 ani, dar au ales să facă pasul cel acum. 

Cătălina e dezvăluit pentru Telekomsport.ro cum a primit inelul de logodnă "Bogdan mi-a spus că trebuie să mergem la un eveniment important în judeţul Neamţ, la schitul Vovidenia. Când am ajuns acolo, am intrat în biserică, unde ne-a întâmpinat părintele părintele Mihail Daniliuc, cel care este duhovnicul lui Bogdan. În faţa părintelui am îngenunchiat, având alături de noi şi icoana Maicii Domnului. Atunci mi-a oferit inelul şi m-a întrebat dacă vreau să fiu soţia lui.

Evident, am fost foarte moţionată, am spus <<Da>>, pentru că Bogdan e bărbatul vieţii mele, îl iubesc enorm de mult şi cu care mă înţeleg excelent. Nu am stabilit încă data nunţii, dar acest lucru se va întâmpla cel mai probabil anul viitor", a precizat Cătălina Ponor pentru Telekomsport.ro. 

  • Schitul Vovidenia, este locul unde Mihail Sadoveanu obişnuia să vină des. 

Triplă medaliată cu aur la Jocurile Olimpice, precum şi cu alte numeroase medalii în palmares, la Campionatul Mondial şi cel European, Cătălina Ponor s-a retras din activitate în 2017, anunţul fiind făcut în timpul Campionatului Mondial.

Articol de Răzvan Ionaşcu

GALERIE FOTO CU BOGDAN JIANU ŞI CĂTĂLINA PONOR

 Galerie foto

Afla mai multe despre: catalina ponorbogdan jianu 

viewscnt
Articole similare