Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Câte abonamente a vândut Rapid pentru noul sezon din Liga 1. ”Cred că vom fi una dintre echipele cu cei mai mulţi suporteri!” Ce a spus Daniel Niculae

Câte abonamente a vândut Rapid pentru noul sezon din Liga 1. ”Cred că vom fi una dintre echipele cu cei mai mulţi suporteri!” Ce a spus Daniel Niculae

Rapid

Comentarii

Rapid s-a întors în Liga 1, iar Daniel Niculae a dezvăluit că giuleştenii au vândut deja peste 1000 de abonamente.

Fanii sunt încântaţi că echipa va evolua în Liga 1, iar Daniel Niculae a dezvăluit că au fost vândute până luni, peste 1100 de bilete. Rapid s-a întârit deja prin transferurile lui Dragoş Grigore şi Cristi Săpunaru, iar acum, Adama Nemec şi-a reziliat contractul cu Dinamo şi giuleştenii ar fi interesaţi de el. 

Echipa nou promovată în Liga 1 va juca meciurile de acasă pe Arena Naţională, până când se vor obţine toate autorizaţiile pentru stadionul din Giuleşti. Daniel Niculae este foarte optimist şi speră ca echipa să atragă cât mai mulţi fani la stadion. 

Cred că vom fi una dintre echipele cu cei mai mulţi suporteri în acest sezon al Ligii I!

”Până azi ştiu că erau vândute peste 1.100 de abonamente. Mâine sau poimâine vom începe şi comercializarea biletelor la casele de bilete. Cred că vom fi una dintre echipele cu cei mai mulţi suporteri în acest sezon al Ligii I, dacă nu chiar prima.

Toată lumea aplaudă revenirea noastră pe prima scenă, chiar şi rivalii. Pentru că eu am mai spus, dacă nu ai rivali, nu ai concurenţă. Iar dacă nu ai rivalitate şi concurenţă nu ai nici calitate. Aşa că eu spun că vom avea o afluenţă mare de spectatori, atât la partidele de pe teren propriu, cât şi la cele din deplasare”, a spus Daniel Niculae.

Afla mai multe despre: rapid-giuleşti-naţional arena-daniel niculae 

viewscnt
Articole similare