Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Câte bilete s-au vândut la FCSB - Rapid pe Arena Naţională. "Am fost dispuşi să plătim pe orice stadion din Bucureşti şi am jucat la Buzău"

Câte bilete s-au vândut la FCSB - Rapid pe Arena Naţională. "Am fost dispuşi să plătim pe orice stadion din Bucureşti şi am jucat la Buzău"

FCSB

Comentarii

Aproape toate biletele puse în vânzare la derby-ul FCSB - Rapid din Liga 1, pe Arena Naţională, vor fi achiziţionate până la ora meciului. Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a oferit detalii despre eveniment.

Câţi spectatori vor fi la FCSB - Rapid pe Arena Naţională

În urmă cu câteva săptămâni, Guvernul a permis revenirea spectatorilor la evenimentele sportive din România. 

Aproximativ 28.000 de fani pot asista la derby-ul de pe cel mai mare stadion al ţării. Momentan, 20.000 de bilete au fost vândute pentru FCSB - Rapid, iar 6.000 de bilete puse la dispoziţie giuleştenilor au fost epuizate. 

FCSB - Rapid are loc marţi, de la 20:30, iar meciul poate fi urmărit pe Telekomsport.ro. 

"Costurile sunt foarte mari şi cred că ar trebui la două meciuri din trei să depăşeşti 20 de mii de spectatori să nu pierzi. Te costă 30 de mii fără spectatori. Noi am fost dispuşi mereu să plătim, am fost dispuşi să plătim pe orice stadion din Bucureşti şi am jucat la Buzău două meciuri", a declarat expertul Telekom Sport. 

Delegat la meci a fost Istvan Kovacs, un arbitru cu experienţă internaţională, dar contestat vehement de Gigi Becali.

"Valoare are, indiscutabil. Cred că va duce bine meciul, chiar mă bucur că e un arbitru de talie, pentru că dacă mi-aş fi făcut o problemă, mi-aş fi făcut să nu păţim ce am păţit în tur, când Barbu a lăsat-o pe Rapid să lovească la început, a fost ceva înfiorător", a mai spus Mihai Stoica. 

Preţuri bilete FCSB – Rapid

  • Peluză - 20 lei
  • Tribuna 2 - 35 lei
  • VIP 3 - 50 lei
  • VIP 2 - 75 lei
  • VIP 1 - 100 lei

"Nu, n-am vorbit cu suporterii. Eu sper ca, fiind gazde, sper să avem cat mai mulţi suporteri. Să vină să încurajeze echipa despre Rapid în play-off. Pentru spectacolul fotbalistic ar fi bine să fie echipe cu tradiţie în acest play-off, ambiţii mari, orgolii şi spectaculozitate... Ar fi pe placul tutror", a anunţat antrenorul lui FCSB, Toni Petrea. 

 

Afla mai multe despre: rapid fcsbrapid fcsb bileterapid fcsb arena nationala 

viewscnt
Articole similare