Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Câte puncte ATP va pierde Novak Djokovic după decizia luată de australieni în cazul lui

Câte puncte ATP va pierde Novak Djokovic după decizia luată de australieni în cazul lui

Tenis

Comentarii

Apelul lui Novak Djokovic la decizia de anulare a vizei a fost respins, duminică dimineaţă, de către tribunalul federal din Melbourne, astfel că liderul ATP trebuie să părăsească Australia în următoarele ore.

Acum, jucătorul sârb nu va putea juca la Australian Open şi va urma să fie înlocuit de un "lucky loser". După ce tribunalul australian a anunţat că viza lui ''Nole'' a fost anulată, ATP a dezvăluit cine ar urma să îl înlocuiască pe sârb pe tabloul principal de la Australian Open, potrivit lui Ben Rothenberg.

Locul 150 ATP, Salvatore Caruso, urmează să participe la Australian Open din postura de "lucky loser", potrivit sursei menţionate. Astfel, în urma deciziei luate duminică dimineaţa, jucătorul sârb va pierde 2000 de puncte ATP.

Judecătorul James Allsop a anunţat că apelul lui Djokovic a fost respins şi jucătorul trebuie să achite costurile aferente. Decizia a fost luată în unanimitate de trei judecători şi nu poate fi contestată. Astfel, s-a menţinut decizia ministrului Imigraţiei, Alex Hawke, de anulare a vizei, ceea ce înseamnă că Djokovic va fi deportat şi riscă să nu mai poată intra în Australia în următorii trei ani.

Presa din Serbia a înnebunit după ce lui Novak Djokovic i-a fost anulată viza

”E o decizie scandaloasă! O decizie ce va rămâne pentru totdeauna ca o pată pe sistemul juduciar din Australia, o pată pe întreaga ţară şi o pată pe Australian Open”, au scris cei de la telegraf.rs.

Afla mai multe despre: tenis-novak djokovic-atp 

viewscnt
Articole similare