Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Categoric Gigi Becali işi pune speranţe în noi!" Valeriu Iftime vrea să îi strice sărbătoarea CFR -ului! "Aştept un telefon după meci, în care să mă felicite!"

"Categoric Gigi Becali işi pune speranţe în noi!" Valeriu Iftime vrea să îi strice sărbătoarea CFR -ului! "Aştept un telefon după meci, în care să mă felicite!"

FC Botoșani

Comentarii

FCSB a remizat în deplasarea de la Sepsi, scor 2-2, iar şansele la titlu sunt tot mai mici.

CFR va juca în etapa a noua a play-off-ului Ligii 1 contra lui FC Botoşani, iar cu o eventuală victorie, ardelenii şi-ar asigura al patrulea titlu consecutiv. Finanţatorul moldovenilor, Valeriu Iftime, speră ca echipa lui să facă un meci mare şi să o încurce pe CFR în lupta pentru titlu. Patronul lui FC Botoşani speră ca Gigi Becali să îl sune pentru a-l felicita, în cazul în care Botoşani îi va strica sărbătoarea CFR-ului. 

"Da, eu nu ştiu ce speră FCSB de la noi. Eu ştiu ce sperăm noi de la noi. De fiecare dată când am avut meciuri importante, din păcate, nu am făcut cea mai bună prestaţie. Am o frică că nici mâine nu o să fim aşa puternici. E important pentru fotbalul nostru ca noi, Botoşaniul, să dăm frumuseţe Ligii 1 şi să se joace ultimul meci cu trofeul pe masă, la Cluj.

Eu am vorbit cu jucătorii după ultimul meci şi le-am zis că au o şansă să se reabiliteze cu CFR. În afară de meciurile cu FCSB, unde parcă e un blestem, nu e vorba de nicio prietenie, dar pur şi simplu nu jucăm bine cu ei. Dacă putem să batem CFR, am fi foarte fericiţi, iar în consecinţă şi FCSB ar fi fericiţi, asta e. Nu există prietenii în playoff, sunt interpretări pe care presa le pune pentru a scoate senzaţionalul.

Vedeţi Sepsi cu CFR, Clinceni cu FCSB, care au făcut suprize şi au demontat aceste speculatţii. Nu avem probleme de lot, doar Keyta care a reziliat cu noi. Noi am insistat că putem lupta pentru locul 4, în mintea noastră ne gândeam că putem juca cu ei, pe terenul lor, meciul decisiv şi era altceva. Nu m-a sunat Gigi Becali în ultimul timp. Categoric îşi pune speranţe în noi, dar nu suntem aţa apropiaţi încat să mă sune şi să mă imbărbăteze.

Aştept un telefon după meci, în care să mă felicite, dacă facem un rezultat bun. Eu sunt foarte mulţumit de Marius Croitoru, ca antrenor, şi ca potenţial de a deveni mare antrenor. De când e la mine reuşesc să echilibrez bugetul prin vanzare de jucători, ceea ce e important. El ramane la Botoşani, are contract, şi sunt convins că se va maturiza în ieşirile publice.

Eu o să caut cât de mult se poate, în virtutea regulamentului, ca Marius să rămână să conducă antrenamentele şi, dacă se poate, să fie pe banca şi in timpul meciurilor. El ştie ce are de făcut, e adevărat că regulamentul trebuie luat în seamă, dar ar trebui făcute nişte excepţii. Vedeţi şi la Clinceni, unde e Ilie Poenaru, la fel, un antrenor extrem de talentat", a spus Valeriu Iftime pentru PRO X.

Afla mai multe despre: valeriu iftime 

viewscnt
Articole similare