Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Câteva meciuri de genul acesta şi o să ne scoateţi din spital cu ambulanţa!” Laszlo Balint, foarte supărat după derby-ul cu Rapid: ”Au avut dor două şuturi de la distanţă”

”Câteva meciuri de genul acesta şi o să ne scoateţi din spital cu ambulanţa!” Laszlo Balint, foarte supărat după derby-ul cu Rapid: ”Au avut dor două şuturi de la distanţă”

UTA

Comentarii

Rapid Bucureşti a întors partida de la Arad prin ”dubla” uruguayanului Facundo Mallo. UTA a condus cu 1-0 la pauză şi era promovată în Liga 1, dar Mallo a marcat ”o dublă” în minutele 57 şi 77. Rapid s-a impus cu 2-1

Pentru antrenorul Laszlo Balint, victoria giuleştenilor nu este nicidecum una meritată: ”E dureros să pierzi un meci de o asemenea manieră, pentru că ştiam că cei de la Rapid sunt periculoşi la fazele fixe. Practic, în afară de fazele fixe, au mai avut doar două şuturi de la distanţă, deci din punct de vedere defensiv cred eu că am stat binişor, nu foarte bine, dar binişor” a spus tehnicianul arădenilor, după meci.

El a revenit asupra ideii de la începutul sezonului când afirma că echipele din playoff care joacă mai multe meciuri acasă (n.r inclusiv cazul celor de la UTA) nu sunt neapărat avantajate: ”Din păcate, nu am funcţionat cum trebuie pe momentul de atac poziţional, nici măcar pe tranziţia pozitivă. Aveam aşteptări mai mari, suntem cu toţii dezamăgiţi, mai ales suporterii. Ştiu că se pregăteau de sărbătoare, dar vedeţi şi dumneavoastră cum e play-off-ul ăsta. Se confirmă. Toată lumea spunea la începutul play-off-ului că echipele care joacă  3 meciuri acasă sunt favorizate şi că pleacă din start cu un foarte mare avantaj. Se demonstrează încă o dată, dacă mai era nevoie, că avantajul terenului propriu, în asemenea condiţii, este nul. Toată lumea a spus că o să fie un play-off palpitant, dar credeţi-mă că pe noi, antrenorii, ne omoară de inimă. Deci mai trecem prin câteva meciuri de genul acesta şi o să ne scoateţi din spital, cu ambulanţa. Ne doream cu toţii să sărbătorim după acest joc, cu toate că am avertizat încă de acum câteva zile că ne aşteaptă un meci foarte, foarte greu” a explicat Laszlo Balint

Afla mai multe despre: laszlo balint 

viewscnt
Articole similare