Experiențe împreună.
You are here:

Câţi ani avea cea mai tânără persoană care a decedat din cauza coronavirusului. Moartea ei dă statisticile peste cap

Câţi ani avea cea mai tânără persoană care a decedat din cauza coronavirusului. Moartea ei dă statisticile peste cap

Diverse

Comentarii

Cea mai tânără victimă, din Europa, a coronavirusului avea 16 ani şi nu suferea de alte afecţiuni, lucru care contrazice ideea generală că virusul face victime mai ales în rândul bătrânilor.

Julie Alliot, o tânără de numai 16 ani, a murit miercuri într-un spital din Paris, după ce a fost infectată cu virusul COVID-19. Este cea mai tânără victimă a coronavirusului. Înaintea ei, cea mai tânără victimă era un britanic de 18 ani, care a murit luni într-un spital din Conventry. 
 
Julie Alliot se prezentase cu o săptămână în urmă la spital, dar a fost trimisă acasă pe motiv că are doar o tuse uşoară şi nu este nimic grav, scrie The Sun. În cele din urmă, după ce starea ei s-a agravat, marţi a fost preluată de medicii de la Spitalul Necker, însă, în ciuda eforturilor, n-au putut împiedica tragedia şi tânăra a decedat după doar o zi: ”Plămânii ei au cedaat. Doctorii au făcut tot ce au putut”, a declarat Manon Alliot, sora victimei. 

Cea mai tânără victimă a coronavirusului nu avea alte probleme medicale

În cele mai multe cazuri, coronavirus a făcut victime mai ales în rândul celor care sufereau de cel puţin două afecţiuni. În plus, cele mai multe decese s-au înregistrat în rândul persoanelor vârstnice. Însă moartea lui Jullie Alliot face excepţie de la aceste statistici:
 
”Trebuie să încetăm să credem că virusul afectează doar vârstnicii. Julie a avut doar o tuse uşoară săptămâna trecută. S-a înrăutăţit în week-end-ul trecut, avea mucus şi luni am mers să vedem un medic generalist. A fost acolo diagnosticată cu detresă respiratorie. Nu a avut boli speciale înainte de asta. Nimeni nu este invicibil în lupta cu acest virus”, mai spune Mannon Alliot, sora lui Julie, într-un interviu pentru Le Parisien.

Un antrenor în vârstă de numai 21 de ani a decedat din cauza coronaviruslui

Francisco Garcia, un tânăr de doar 21 de ani de la clubul Atletico Portada Alta, a decedat din cauza Coronavirusului în urmă cu aproape două săptămâni. Garcia suferea de Coronavirus şi avea patologie anterioară, recent fiind diagnosticat cu o boală oncologică. În ciuda vârstei fragede, Francisco Garcia facea parte din staff-ul antrenorilor la Atletico Portada Alta, unde antrena o grupă de juniori. Din cauza bolii pe care o avea, acesta se afla printre persoanele cele mai vulnerabile la Coronavirus.
 
Clubul a anunţat trecerea în nefiinţă printr-un mesaj emoţionant postat pe reţelele sociale: "Transmitem cele mai profunde condoleanţe familiei, pritenilor şi apropiaţilor antrenorului nostru, Francisco Garcia, care ne-a părăsit. Acum, ce facem fără tine, Francis? Nu te vom uita niciodată!", a fost mesajul transmis de clubul din Malaga.
 
 
 
 
 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe