Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Câţi bani a oferit FCSB pentru sud-africanul Siyabonga Ngezana, noul fundaş central al ”roş-albaştrilor”

Câţi bani a oferit FCSB pentru sud-africanul Siyabonga Ngezana, noul fundaş central al ”roş-albaştrilor”

Fotbal

Comentarii

Fundaşul central sud-african Siyabonga Ngezana (25 de ani) este noul jucător al celor de la FCSB.

Informaţia a fost făcută publică, joi, de către fostul club al fundaşului, Kaizer Chiefs. Apoi, la scurt timp, vestea a fost confirmată şi de către Gigi Becali.

Siyabonga Ngezana a semnat un contract pe patru ani

Gigi Becali a confirmat transferul lui Siyabonga Ngezana pentru playsport.ro. De asemenea, impresarul de ”casă” al ”roş-albaştrilor”, Florin Vulturar a oferit şi detalii contractuale legate de această mutare.

Mai exact, FCSB le-ar fi plătit africanilor o sumă între 700.000 şi 800.000 de euro, iar fotbalistul a semnat un contract valabil pentru patru sezoane.

Aproape un milion de euro. Între 700 şi 800 de mii de euro. Este un fundaş foarte puternic, rapid, cu calitate foarte bună. Contractul este pe patru ani”, a declarat Florin Vulturar, conform sursei citate anterior.

Este interesant de văzut cum sunt reprezentaţi contractual cei patru ani ai înţelegerii dintre Ngezana şi FCSB: dacă sunt patru ani ”plini” sau dacă fotbalistul a semnat pentru un an, cu o opţiune de prelungire pentru încă trei ani.

Gigi Becali a declarat în nenumărate rânduri că nu va mai oferi contracte mai mari de un sezon, însă întotdeauna va avea o propunere consistentă pentru o prelungire a înţelegerii, în momentul în care este convins de valoarea jucătorului.

Afla mai multe despre: siyabonga ngezanaflorin vulturargigi becali 

viewscnt
Articole similare