Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Câţi bani ar da cineva pe Horaţiu Moldovan?” MM şi Viorel Moldovan au dat imediat răspunsul | EXCLUSIV

„Câţi bani ar da cineva pe Horaţiu Moldovan?” MM şi Viorel Moldovan au dat imediat răspunsul | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Horaţiu Moldovan a impresionat la echipa naţională a României.

„Câţi bani ar da cineva pe Horaţiu Moldovan?” MM şi Viorel Moldovan au răspuns imediat | EXCLUSIV

Astfel, a început să se pună problema transferului său de la Rapid, având în vedere că nu are o clauză de reziliere uriaşă. În direct la Orange Sport, Silviu Tudor Samuilă, MM Stoica şi Viorel Moldovan au dezbătut în privinţa sumei de transfer pe care ar putea pleca de la Rapid goalkeeper-ul român.

Silviu Tudor Samuilă: „Câţi bani ar da cineva pe Horaţiu Moldovan?”

Viorel Moldovan: „E portarul echipei naţionale totuşi, cred că peste un milion de euro, la ce evoluţii a avut la echipa naţională. Această „găselniţă” extraordinară a lui Edi Iordănescu poate stârni interes, bravo lui!”

MM Stoica: „Da, se poate vinde pe un milion de euro. S-a vândut Florin Niţă în jurul sumei de un milion jumătate de euro şi el avea o vârstă mult mai mare decât are Horaţiu Moldovan acum. Deci de nu s-ar vinde şi el pe banii ăştia?”

Cristi Săpunaru, despre evoluţiile lui Horaţiu Moldovan de la echipa naţională

„Nu ştiu dacă e nevoie să-l felicit eu sau altcineva, dar Moldo (n.r. Horaţiu Moldovan) şi–a făcut treaba la echipa naţională. Cu tot respectul pentru Niţă, Radu şi ceilalţi portari, dar Moldo a demonstrat că este numărul unu! Mi-e teamă că Rapidul ar putea să-l piardă.

Totuşi, îi doresc tot binele din lume, să plece la un club mare de afară unde să-şi facă treaba. Să strângă bani pentru familia lui şi să ajungă cunoscut afară. În România nu eşti apreciat la fel cum ai fi afară”, a mai spus Cristi Săpunaru.

Afla mai multe despre: horatiu moldovanmm stoicaviorel moldovan 

viewscnt
Articole similare