Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Câţi bani aţi investit până acum la Dinamo?” Răspunsul lui Pablo Cortacero

”Câţi bani aţi investit până acum la Dinamo?” Răspunsul lui Pablo Cortacero

Superliga

Comentarii

Pablo Cortacero, noul patron al lui Dinamo, a fost întrebat câţi bani a investit până acum în clubul din Ştefan cel Mare. Omul de afaceri spaniol a evitat să spună suma.

Pablo Cortacero se declară reprezentantul unui grup de investiţii care a dorit să investească la Dinamo. Până acum, echipa din Ştefan cel Mare a făcut schimbări atât la nivelul conducerii, cât şi la cel al lotului şi băncii tehnice. Dinamo a fost foarte activă pe piaţa transferurilor, dar Cortacero a evitat să spună câţi bani a investit până acum.

Cortacero n-a vrut să spună câţi bani a investit la Dinamo

Pe de-o parte, Dinamo a făcut în această perioadă transferuri costisitoare. Cosmin Contra a mizat pe jucători liberi de contract sau veniţi sub formă de împrumut, dar care au primit salariil foarte mari pentru Liga 1.

Pe de altă parte, jucătorii s-au plâns că nu şi-au primit salariile. Întrebat câţi bani a investit, de fapt, la Dinamo, Pablo Cortacero a evitat să lămurească situaţia:

”(Ce sumă aţi investit la Dinamo?) Am investit bani şi vom continua să investim, dar permiteţi-mi să nu vorbesc. (Cine este patron la Dinamo) Este vorba de un grup de investitori care au investiţii în mai multe domenii de activitate, inclusiv domeniul imobiliar, le-a plăcut acest proiect şi a decis să investească”, a declarat Pablo Cortacero. 

Pablo Cortacero se aşteaptă să apară şi alte datorii la Dinamo

Omul de afaceri spaniol susţine că a comandat un audit la Dinamo, pentru a fi scoase la suprafaţă eventuale datorii despre care Ionuţ Negoiţă n-a adus vorba. Cortacero susţine că se aşteaptă să apară şi alte datorii, dar noii patroni ai clubului sunt dispuşi să şi le asume:

”După ce am căzut de acord pentru achiziţionarea clubului este normal să facem un audit intern financiar şi juridic, pentru a putea vedea realitatea, pentru că de foarte multe ori pot fi lucruri ascunse, nu la vedere şi ca atare e firesc să facem acest pas. Nu ştiu ce s-a întâmplat cu ceilalţi posibili cumpărători. Ştim doar un singur lucru: că ne-am asumat acele datorii existente ale clubului şi tocmai din acest motiv facem acest audit intern şi juridic pentru a vedea dacă cumva există şi alte datorii care nu ne-au fost aduse la cunoştinţă. Noi suntem conştienţi şi ne asumăm că în mod sigur vor apărea şi alte datorii”,  a mai spus Pablo Cortacero.

Afla mai multe despre: pablo cortacero 

viewscnt
Articole similare