Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Câţi bani au strâns suporterii FCSB pentru fanul dinamovist grav bolnav

Câţi bani au strâns suporterii FCSB pentru fanul dinamovist grav bolnavgalerie foto

FCSB

Comentarii

”Peluza Roş-Albastră”, principala facţiune de suporteri ai FCSB a organizat, de-a lungul ultimelor săptămâni, o strângere de fonduri pentru un fan dinamovist, Cucu Mihai Daniel, care este grav bolnav. Au invitat mai mulţi actuali şi foşti stelişti să-şi doneze tricourile pentru a fi scoase la licitaţie. În total, galeria FCSB a strâns suma de 7300 de lei.

”In urma campaniei „Solidaritatea nu tine de simpatia pentru aceeasi echipa de fotbal/ Ea trece peste orice granite”, realizata aici, am reusit sa strangem suma de 7300 de lei. Banii au fost deja transferati in contul suporterului dinamovist. Îi dorim multa sanatate si speram ca la meciul retur sa ne „salutam” cum se cuvine din peluze diferite. Va multumim tuturor celor care v-ati implicat!”, se arată într-o postare pe Facebook.

La campanie au participat Denis Alibec, Petre Marin şi Gabi Tamaş. De asemenea, suporterii dinamovişti au scos şi ei la licitaţie tricoul lui Cătălin Hîldan, care a fost cumpărat de Gicu Grozav în schimbul a 11.000 de lei.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: fcsbsuporterisuporter dinamovist 

viewscnt
Articole similare