Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Câţi bani câştigă Steaua din sponsorizări. Suma este destul de mare pentru fotbalul românesc

Câţi bani câştigă Steaua din sponsorizări. Suma este destul de mare pentru fotbalul românesc

Steaua

Comentarii

George Ogăraru a dezvăluit suma aproximativă care intră în conturile Stelei din contractele de sponsorizare pe care le-a încheiat în ultima perioadă.

Fost manager geneal al echipei de fotbal Steaua, George Ogăraru se ocupă în prezent de academia clubului, unde este director tehnic.

Însă fostul fundaş al lui Ajax Amsterdam s-a ocupat şi atragerea de noi sponsori. Ogăraru a reuşit să atragă 3 sponsori importanţi, după ce Steaua a promovat în Liga 2 şi a dezvălui câţi bani câştigă Steaua din aceste contracte.

Câţi bani câştigă Steaua din sponsorizări. Suma este destul de mare

Promovarea în Liga 2 i-a adus Stelei primii doi sponsori importanţi. Echipa din Ghencea a semnat cu Get's Bet şi Porotherm, ambele contracte fiind negociate de George Ogăraru.

Însă lucrurile nu s-au oprit aici. Pe tricoul echipei a apărut şi al treilea sponsor, pe mâneca tricourilor. Este vorba despre International Alexander, o companie adusă tot de George Ogăraru.

International Alexander investeşte şi în academia de fotbal a Stelei, unde este sponsorul oficial. De altfel, academia Stelei este doar a doua, după cea a lui Gică Hagi, care are un sponsor oficial separat de echipa de seniori.

George Ogăraru a dezvăluit suma aproximativă pe care clubul de fotbal Steaua o câştigă din aceste contracte de sponsorizare:

”(Ai rămas cu influenţă şi la prima echipă?) Da. Toţi sponsorii i-am adus eu, aproape un milion de euro pe care i-am atras către prima echipă.

Unii şi pentru Academie, tocmai pentru a putea să-şi desfăşoare activitatea în mod potrivit”, a dezvăluit George Ogăraru pentru gsp.ro, în cadrul emisiunii ”Prietenii lui Ovidiu”.

Suma este destul de mare pentru un club din fotbalul românesc. Prin comparaţie, FCSB, una dintre cele mai atractive echipe din Liga 1, a câştigat în 2020 din sponsorizări aproximativ două milioane de euro.

Afla mai multe despre: george ogararu 

viewscnt
Articole similare