Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Câţi bani cere Fiorentina în schimbul lui Louis Munteanu. Gigi Becali, Dan Şucu şi Gică Hagi, în ”joc de glezne”

Câţi bani cere Fiorentina în schimbul lui Louis Munteanu. Gigi Becali, Dan Şucu şi Gică Hagi, în ”joc de glezne”

Fotbal

Comentarii

Louis Munteanu (21 de ani) realizează un nou an solid pentru Farul Constanţa şi a atras atenţia mai multor formaţii din Superligă.

Louis Munteanu rămâne în tricoul celor de la Farul Constanţa până în această vară, apoi i se va termina contractul de împrumut şi se va întoarce la Fiorentina.

Rapid, FCSB şi Farul îl vor pe Munteanu

Cu toate acestea, sunt şanse mici ca Louis Munteanu să fie păstrat în lot de Fiorentina, aşa că cel mai probabil va fi nevoit să-şi caute din nou echipă.

După două sezoane de împrumut la Farul, Fiorentina cu siguranţă va încerca să găsească o altă soluţie: un împrumut într-un campionat superior sau vânzarea atacantului român.

Rapid şi FCSB sunt două cluburi care şi-au manifestat, deja, interesul pentru Louis, iar în vară ar putea declanşa asaltul pentru achiziţionarea golgheterului de la Farul.

De asemenea, nici Gică Hagi nu va sta cu mâinile în sân. Cel mai probabil, ”Regele” va încerca şi el să-l transfere definitiv, chiar dacă nu-i stă în obicei să plătească sume de bani pe transferuri.

Ar putea aplica tactica din cazul lui Ianis Hagi, pe care l-a răscumpărat tot de la Fiorentina, pentru o sumă asemănătoare - 2.800.000 de euro, în iarna lui 2018.

Fiorentina i-a stabilit preţul lui Louis Munteanu

Farul l-a vândut pe Louis Munteanu la Fiorentina pentru 1.700.000 de euro, în toamna lui 2020, iar cota de piaţă a fotbalistului a rămas undeva în jurul acelei sume - 1.500.000 de euro, conform transfermarkt.de.

Cu toate acestea, conform informaţiilor oferite de prosport.ro, Fiorentina doreşte să obţină 2.000.000 de euro în schimbul lui Louis Munteanu, dar şi să păstreze o sumă de 20% dintr-un viitor transfer al atacantului.

Suma nu este una mare pentru Rapid, care ar urma să încaseze o sumă bună de bani, în vară, în schimbul lui Albion Rrahmani.

Nici pentru FCSB nu este o sumă exorbitantă, la cum îl cunoaştem pe Gigi Becali. Probabil, cel mai dificil îi va fi lui Gică Hagi să realizeze transferul.

Dincolo de suma de transfer, se pare că Louis Munteanu ar ţinti un salariu de 25.000 de euro pe lună. Din nou, acceptabil pentru FCSB, unde Florinel Coman şi Vlad Chiricheş sunt plătiţi mai bine.

Rapidul ar putea oferi acest salariu, însă ar reprezenta un nou record sub patronajul lui Dan Şucu. La Farul, nu a existat un asemenea salariu nici pe vremea în care Denis Alibec evolua pentru ”marinari”.

Rapid nu-şi ascunde interesul pentru Louis Munteanu

Ni-l dorim pe Louis Munteanu, este una dintre ţintele noastre pentru vară, mai ales dacă Rrahmani va pleca. Este unul dintre cei mai buni atacanţi români. Nu pot să intru în discuţii, în detalii, dar suntem interesaţi de el.

Trebuie să vorbim cu cei de la Fiorentina, mai sunt şi alte cluburi interesate, dar vom încerca să-l aducem. Este o ţintă clară pentru noi, a demonstrat că este unul dintre cei mai buni atacanţi din Superliga. Este tânăr, ne-a dat şi nouă două goluri.

Avem doi atacanţi, Rrahmani şi Burmaz. Noi credem că dacă Rrahmani va juca cum a jucat până acum, va fi foarte greu să-l ţinem. Louis Munteanu ar fi un înlocuitor perfect. S-ar potrivi la noi, e un jucător de perspectivă pentru echipa naţională. Rapid este interesată de el”, a declarat Victor Angelescu, la fanatik.ro.

Afla mai multe despre: dan sucugica hagigigi becalilouis munteanufiorentina 

viewscnt
Articole similare