Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Câţi bani încasează echipa care va câştiga Euro 2020. Englezii dau cele mai mari prime individuale! Cu ce sumă este recompensat un parcurs perfect

Câţi bani încasează echipa care va câştiga Euro 2020. Englezii dau cele mai mari prime individuale! Cu ce sumă este recompensat un parcurs perfectgalerie foto

EURO 2020

Comentarii

Câţi bani încasează echipele la Euro 2020. Anglia dă cele mai importante prime ale competiţiei.

Turneul final al Campionatului European se dispută între 11 iunie şi 11 iulie, iar la finalul competiţiei, una dintre echipe va deveni ”Regina Europei”.

Aproximativ 370 de milioane de euro va distribui UEFA către cele 24 de echipe participante la turneul final al Euro 2020. Fiecare echipă calificată deja are garantată suma de 9.25 milioane de euro.

Victoria în faza grupelor aduce 1 milion de euro per Federaţie, iar o calificare în faza optimilor de finală este recompensată cu 1.5 milioane de euro. Dacă o echipă ajunge în sferturile de finală, poate primi încă 2.5 milioane de euro, în timp ce calificarea în semifinalele competiţiei este răsplătită cu suma de 4 milioane de euro.

Cele două finaliste ale turneului final vor încasa 5 milioane de euro, iar câştigătoarea Euro 2020 va primi suma de 8 milioane de euro. Dacă una dintre echipele participante va câştiga competiţia şi va bifa şi trei victorii în faza grupelor, la finalul turneului final ar putea încasa 28.5 milioane de euro.

Turneul final Euro 2020 se dispută în 11 oraşe din Europa, printre care şi Capitala României. Finala este programată pe istorica arenă Wembley, din Londra. Toate detaliile despre Euro 2020 le găseşti aici.

Ce prime dau Federaţiile pentru câştigarea Euro 2020

Italia oferă 250 de mii de euro de jucător, dacă Squadra va reuşi să câştige la final competiţia. Cele mai mari prime individuale le dau însă englezii, care vor să câştige în sfârşit un trofeu european. Astfel, fiecare jucător al lui Gareth Southgate ar urma să încaseze suma de 540 de mii de euro în cazul în care Anglia devine ”Regina Europei”

Federaţia Belgiană de Fotbal a promis o primă de 435 de mii de euro jucătorilor lui Roberto Martinez, în cazul în care vor câştiga Euro 2020. Marea favorită a competiţiei, Franţa, nu oferă la fel de mulţi bani precum Anglia sau Belgia. Mbappe, Benzema şi restul coechipierilor vor fi recompensaţi cu 340 de mii de euro ”de căciulă” dacă vor câştiga în cele din urmă competiţia şi vor respecta astfel previziunile specialiştilor.

Germania lui Jurgen Low are promisă o primă de 400 de mii de euro pentru fiecare fotbalist în parte, în timp ce olandezii vor direcţiona către jucătorii lui De Boer, suma de 200 de mii de euro per jucător.

Afla mai multe despre: euro 2020 

viewscnt
Articole similare