Experiențe împreună.
You are here:

Câţi bani şi-a asigurat Simona Halep la Dubai după calificarea în sferturile de finală

Câţi bani şi-a asigurat Simona Halep la Dubai după calificarea în sferturile de finală

Tenis

Comentarii

Simona Halep şi-a asigurat prima sumă de bani la turneul de la Dubai, după calificarea în sferturile de finală, acolo unde o va întâlni pe bielorusa Aryna Sabalenka, care a trecut în turul precedent de Elise Mertens.

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 1, s-a calificat în sferturile de finală ale turenului de categorie Premier de la Dubai, după ce a învins-o, miercuri, cu scorul de 1-6, 6-2, 7-6 (7), pe sportiva tunisiană Ons Jabeur, locul 45 WTA, beneficiară a unui wild card. După primele două seturi, Halep a acuzat dureri la spate şi a cerut asistenţă medicală.

Calificarea în sferturi este recompensată la Dubai cu un premiu de 50.100 de dolari şi cu 100 de puncte WTA.

La ediţia trecută, Halep a fost eliminată în sferturi de elveţianca Belinfda Bencic, cu scorul de 4-6, 6-4, 6-2. Românca a câştigat ediţia din 2015 a turneului din Emiratele Arabe Unite.

Simona Halep şi Ons Jabeur s-au mai întâlnit o singură dată, în septembrie 2018, la Beijing, atunci când românca a abandonat după un singur set jucat, la scorul de 1-6.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe