Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Câţi bani vor câştiga rugbiştii din naţionala Angliei daca vor câştiga toate meciurile din această lună. Suma incredibilă promisă pentru sportivii din Tonga

Câţi bani vor câştiga rugbiştii din naţionala Angliei daca vor câştiga toate meciurile din această lună. Suma incredibilă promisă pentru sportivii din Tonga

Rugby

Comentarii

Jucătorii naţionalei de rugby Angliei vor primi câte 70.000 de lire sterline în cazul câştigării celor trei meciuri din această lună, după revizuirea acordului cu federaţia (RFU), a anunţat cotidianul The Telegraph.

Fiecare jucător al selecţionatei antrenate de Eddie Jones va obţine în jur de 23.000 de lire sterline pentru câştigarea unui meci, Anglia urmând să întâlnească Tonga sâmbătă, Australia pe 13 noiembrie şi campioana mondială Africa de Sud o săptămână mai târziu.

Jucătorii au fost de acord cu o reducere a primelor în sezonul trecut, din cauza impactului financiar al pandemiei de Covid-19, dar şi atunci naţionala Angliei a rămas cea mai bine plătită din rugby-ul mondial.

Potrivit The Telegraph, componenţii echipei Tonga vor câştiga câte 500 de lire sterline pentru meciul de pe Twickenham.

"Pur şi simplu acesta este sistemul cu care lucrăm. Nu suntem trataţi altfel decât Australia sau Africa de Sud", a afirmat un oficial al Federaţiei de Rugby din Tonga, Peter Harding.

RFU a declarat în luna iulie că va face "gestul de bunăvoinţă al unei donaţii" pentru Federaţia din Tonga şi a anunţat un parteneriat de dezvoltare ce prevede un schimb de antrenori şi de personal.

"Vom putea obţine accesul la expertiză pentru a ajuta şi a asista personalul local şi a avea un foarte bun schimb de idei", a spus Harding.

Afla mai multe despre: rugby 

viewscnt
Articole similare