Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Câţi bani vrea să ofere Celta Vigo pentru transferul lui Ianis Hagi

Câţi bani vrea să ofere Celta Vigo pentru transferul lui Ianis Hagi

Fotbal

Comentarii

Ianis Hagi are şanse mari să schimbe echipa în vara viitoare. Ar putea lăsa Scoţia pentru Spania, anunţă presa internaţională.

Mai exact, Celta Vigo - locul 12 din La Liga -  ar fi pe urmele mijlocaşului român de la Rangers. Ianis se află într-un proces de recuperare a ritmului competiţional după pauza de un an, pricinuită de operaţia la genunchi, însă nu înseamnă că fotbalistul român nu mai prezintă interes.

Ianis Hagi, un chilipir pentru Celta Vigo?

Potrivit informaţiilor oferite de elgoldigital.com, directorul sportiv al celor de la PSG, Luis Campos, va demisiona în vară şi se ocupa exclusiv de activitatea de la Celta Vigo, unde era doar consilier în realizarea transferurilor.

Celta Vigo se pregăteşte să se despartă de cel mai bun jucător al său, Gabriel Veiga (20 de ani), cel pentru care aşteaptă o ofertă de 40 de milioane de euro, dar şi un înlocuitor pe măsură.

Din primele informaţii, se pare că Luis Campos l-ar fi propus chiar pe Ianis Hagi în locul lui Gabriel Veiga, deoarece este un jucător foarte tehnic, polivalent, capabil să folosească foarte bine ambele picioare.

Chiar dacă în acest moment nu este refăcut fizic 100%, românul ar trebui să-şi găsească forma de altă dată până în vară, când ar urma să se realizeze mutarea.

Potrivit sursei citate, sunt şanse mari ca Ianis Hagi să nu mai continue la Rangers din vară, iar Luis Campos vrea să profite de pe urma acestui fapt.

În plus, mijlocaşul român este văzut drept o investiţie care poate aduce profit semnificativ în viitor. Celta Vigo ar urma să plătească în schimbul lui Ianis Hagi undeva la 3 milioane de euro.

  • 5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Ianis Hagi, conform transfermarkt.de.

Gabriel Veiga, noua ”bijuterie” a Celtei

Adică, un efort financiar nu foarte mare. Mai ales dacă va reuşit să-l vândă pe Gabriel Veiga pentru 40 de milioane de euro.

  • Gabriel Veiga are 9 goluri şi 4 pase decisive pentru Celta Vigo, în 27 de parte din La Liga, în acest sezon.
  • 30 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Gabriel Veiga, conform transfermarkt.de.

Afla mai multe despre: ianis hagicelta vigorangers 

viewscnt
Articole similare