Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Câţi fani sunt pe "Ion Oblemenco" la FC U Craiova - Dinamo! "E cea mai frumoasă galerie din ţară". Mititelu junior a anunţat transferuri noi

Câţi fani sunt pe "Ion Oblemenco" la FC U Craiova - Dinamo! "E cea mai frumoasă galerie din ţară". Mititelu junior a anunţat transferuri noi

FC U Craiova

Comentarii

Adrian Mititelu junior, fiul patronului de la FC U Craiova, a prefaţat meciul cu Dinamo. El a anunţat că 10.000 de oameni vor fi pe "Ion Oblemenco" pentru derby. De asemenea, a anunţat că oltenii continuă campania de transferuri.

FC U Craiova - Dinamo, de la ora 21:30, pe Telekom Sport 1 şi telekomsport.ro

Pe "Ion Oblemenco" vor fi aproximativ 10.000 de spectatori, iar Adrian Mititelu junior a lăudat Peluza Sud, pe care a numit-o cea mai frumoasă din ţară. 

"E o emulaţie imensă. Undeva la 10.000 de oameni vor fi. Maximum 14.000 era capacitatea permisă, dar, din cauza testului Covid, nu vor fi. Oamenii, când văd preţul testului... E cea mai frumoasă galerie din ţară. Peluza Sud e la înălţime şi va fi o voce puternică în campionatul românesc. Dinamo va fi mereu Dinamo, e puternică, un club puternic. Are jucători de valoare, Sorescu e probabil cel mai valoros şi e foarte greu", a declarat Adrian Mititelu junior. 

Adrian Mutu primeşte alţi fotbalişti la FC U Craiova

Fiul patronului echipei din Oltenia a dezvăluit că omul de afaceri urmăreşte echipa şi e pregătit să-i aducă lui Adrian Mutu şi alţi fotbalişti, cu care să reuşească surpriza: calificarea în play-off-ul Ligii 1. 

"Tata (n.r. - Adrian Mititelu) urmăreşte jocurile, interacţionează cu membrii clubului, dar nu ştiu ce le-a spus după meci. Totul se face cu acordul lui, dar nu ştiu ce vorbeşte cu staff-ul clubului. 

Au venit 10 jucători peste noapte. E nevoie de omogenitate, e nevoie de relaţii de joc. E greu să faci asta cu 20 de jucători. Mai vine un jucător, maximum doi vin. Eu zic că avem un lot competitiv şi vom arăta acest lucru. 

E fotbal, se poate întâmpla orice. Eu zic că echipa ne va arăta în următoarele etape (n.r. - dacă poate intra în play-off). Vom vedea dacă suntem capabili să pătrundem în primele şase", a adăugat Adrian Mititelu junior. 

Afla mai multe despre: adrian mititelu juniorfc u craiovadinamo 

viewscnt
Articole similare