Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Câţi fotbalişti ţi-au scris?". Diletta Leotta, răspuns prompt în timpul unui interviu

"Câţi fotbalişti ţi-au scris?". Diletta Leotta, răspuns prompt în timpul unui interviugalerie foto

Diverse

Comentarii

Diletta Leotta, una dintre cele mai cunoscute jurnaliste din lume, a vorbit despre viaţa sa privată. Jurnalista sportivă din Italia a fost întrebată despre câţi fotbalişti i-au scris, iar femeia a dat un răspuns surprinzător.

Frumoasa jurnalistă are mulţi admiratori, dar aceştia rămân cu buza urmflată de cele mai multe ori: "Câţi atacanţi au încercat? Am primit mesaje nu numai de la fotbalişti. Mulţi mi-au scris, dar de cele mai multe ori fotbaliştii îmi scriu. Îmi scriu pe mail, dar nu deschid. Cine ştie ce s-ar întâmplat dacă aş deschide?!", a declarat Diletta Leotta.

Diletta Leotta e născută în Sicilia şi este jurnalistă la DAZN din 2018. Printre altele, a prezentat emisiuni şi pentru Sky Sports. 

GALERIE FOTO CU DILETTA LEOTTA

Gafă uriaşă facută de Diletta Leotta la Gala Fotbalului Italian

Frumoasa Diletta Leotta a prezentat ”Gran Gala del Calcio”, difuzată în direct pe Sky Sport, însă jurnalista a avut un moment stânjenitor în momentul în care l-a invitat pe scena pe Samir Handanovic, câştigătorul premiului pentru portarul anului în Serie A.

Diletta Leotta a afirmat că Handanovic ”este pentru prima oară pe această scenă”. În realitate, portarul lui Inter a fost desemnat pentru a treia oară portarul anului în Serie A: ”Este a treia oară, văd că eşti bine informată, dar nu contează, te scuz”, a fost replica portarului în vârstă de 35 de ani.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: diletta leottadiletta leotta jurnalista 

viewscnt
Articole similare