Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Câţi jucători s-au prezentat la reunirea lui Dinamo. Fanii din DDB, şedinţă în cantonamentul de la Săftica

Câţi jucători s-au prezentat la reunirea lui Dinamo. Fanii din DDB, şedinţă în cantonamentul de la Săftica

Superliga

Comentarii

Dinamo s-a reunit în această dimineaţă, în cantonamentul de la Săftică. La reunire s-au prezentat 19 jucători, dar situaţia este în continuare incertă din cauza problemelor financiare.

Dinamo riscă să se destrame din cauza situaţie dezastruoase în care se află clubul. Jucătorii sunt neplătiţi de la începutul sezonului şi mai mulţi dintre ei şi-ar putea rezilia contractele. Totuşi, în această dimineaţă a avut loc reunirea şi s-au prezentat 19 jucători.

Cei jucători s-au prezentat la reunirea lui Dinamo

Primul meci pe care Dinamo îl va juca în acest an va fi pe 13 ianuarie, cu Hermannstadt, în deplasare, partidă transmisă live de Telekom Sport 1. Până atunci, jucătorii se vor pregăti în cantonamentul de la Săftica. Însă planează incertitudinile de la nivelul lotului şi staff-ului, din cauza gravelor probleme financiare ale clubului. Totuşi, în această dimineaţă s-au prezentat 19 jucători la reunire:

  • Mejias Osorio, Mihai Esanu, Aleksander Mitrovic (portari)
  • Andrei Radu, Marco Ehmann, Ricardo Grigore, Florin Bejan (fundaşi)
  • Alexandru Răută, Paul Anton, Ionut Şerban, Valentin Borcea, Geani Creţu, Ahmed Bani, Janusz Gol, Vlad Achim (mijlocasi)
  • Magaye Gueye, Adam Nemec, Catalin Magureanu, Robert Moldoveanu (atacanţi)

Fundaşul Ante Puljic şi mijlocaşii Deian Sorescu şi Diego Fabbrini vor ajunge în seara asta în Bucureşti şi se vor alătura lotului de luni dimineaţa, la Saftica.

Jerry Gane va fi în continuare antrenorul lui Dinamo, cel puţin la acest început de an. De atlfel, el a condus primul antrenament din acest an şi a fost ajutat de Iulian Mihăescu (antrenor secund) şi Cătălin Mulţescu (antrenor cu portarii).

Fanii din DDB, şedinţă la reunirea lui Dinamo

În cantonamentul din Săftica au ajuns şi mai mulţi fani ai lui Dinamo, care sunt membrii cotizanţi în programul DDB. Aceştia au sosit cu 10 autoturisme şi au intrat pe poarta principală a cantonamentului. Aceştia au vrut să-şi arate sprijinul pentru jucători, însă a ţinut să discute şi probleme pe care ale are clubul.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare