Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Câţi jucători sunt vaccinaţi?". Răspunsul dat de Mihai Stoica după FCSB a avut focar de COVID-19 la echipă: "Nu-i opreşte nimeni" | EXCLUSIV

"Câţi jucători sunt vaccinaţi?". Răspunsul dat de Mihai Stoica după FCSB a avut focar de COVID-19 la echipă: "Nu-i opreşte nimeni" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB a fost un adevărat focar de COVID-19 în urmă cu o lună, cu o mulţime de cazuri printre jucătorii de la prima echipă, antrenori şi juniori, Mihai Stoica (56 de ani) a dezvăluit la Telekom Sport câţi jucători din lotul roş-albaştrilor sunt vaccinaţi. Doar patru fotbalişti de la FCSB sunt imunizaţi împotriva COVID-19.

Câţi jucători de la FCSB sunt vaccinaţi. Mihai Stoica: "Nu-i opreşte nimeni!"

În urmă cu aproximativ o lună, FCSB a avut multe cazuri de COVID-19 şi a devenit un adevărat focar, fiind nevoie să-şi amâne meciul cu Farul din Liga 1. În ciuda îmbolnăvirilor, la FCSB doar 4 jucători s-au vaccinat împotriva Coronavirusului.

Mihai Stoica, managerul general al FCSB şi expert al Telekom Sport, a dezvăluit că Gigi Becali nu-şi opreşte jucătorii să se imunizeze, chiar dacă a anunţat la TV, şi chiar după anunţul patronului unul dintre fotbalişti a mers să-şi administreze serul împotriva COVID-19.

"(n.r. Câţi jucători de la FCSB sunt vaccinaţi?) Patru. Nimeni nu-i opreşte să se vaccineze. După ce patronul a transmis, un jucător s-a vaccinat. Noi avem în club oameni vaccinaţi. Sunt unii care vor, alţii care nu vor să se vaccineze. Eu nu sunt pentru sau contra, eu am spus că nu mă vaccinez pentru că am un stil de viaţă care-mi oferă imunitate sporită", a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport.

Gigi Becali a anunţat că nu-şi lasă jucătorii să se vaccineze

Patronul FCSB, Gigi Becali, a declarat că nu-şi lasă jucătorii să se vaccineze. „Conform regulamentului, fotbaliştii care sunt deja vaccinaţi pot juca fără să mai facă teste. Asta înseamnă că ei pot avea coronavirus si n-avem cum să aflăm asta, dacă nu-i testăm. Dacă joacă având COVID pot face infarct sau atac cerebral din cauza efortului.

Nu contează că ne îmbolnăvesc pe noi, dar pot muri pe teren. Pot să facă infarct. Şi cine e de vină? Nimeni. Am atacat hotărârea Ministerului care spune că nu se mai fac teste. O facem pentru fotbalişti, vreau să apăr oamenii. Să se testeze toţi înainte de meci.

Dar FCSB nu se vaccinează! De la noi, doar Budescu şi încă cineva au făcut vaccinul. Eu nu le interzic, dar ei ştiu de la patron că nu e bine şi îl iubesc şi îl ascultă pe patron. Nici pe cei din familie nu i-am obligat să nu se vaccineze. Dar le-am zis că nu mă vaccinez nici cu glonţ la cap. Atunci, s-au gândit că poate e ceva periculos”, a spus Becali.

Afla mai multe despre: mihai stoicafcsbcovid-19vaccin 

viewscnt
Articole similare