Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Câţi jucători va lua de la FCSB la naţională? Mărturisirea selecţionerului Cosmin Contra

Câţi jucători va lua de la FCSB la naţională? Mărturisirea selecţionerului Cosmin Contra

Superliga

Comentarii

Cosmin Contra spune că este îngrijorat de forma pe care o traversează FCSB, deoarece îi împuţinează opţiunile pentru echipa naţională. Selecţionerul României speră ca aceştia să-şi revină.

FCSB traversează o perioadă de criză şi ultimele rezultate nu sunt deloc pe placul selecţionerului. Vicecampioana României a fost eliminată ruşinos din Europa League (5-2 la general cu Lazio) şi din Cupa României (3-0 în faţa lui Hermannstadt). Forma traversată de FCSB îl îngrijorează pe Cosmin Contra.

Echipa antrenată de Nicolae Dică dă cei mai mulţi jucători la naţională, dintre cluburile din Liga 1. Însă criza de formă pe care o traversează aceştia s-ar putea răsfrânge şi asupra echipei naţionale:

”Pe mine mă îngrijorează situaţia jucătorilor de la Steaua, pentru că sunt foarte mulţi care sunt în circuitul echipei naţionale. Îi urmărim cel mai mult şi sunt foarte mulţi jucători pe care putem să-i alegem pentru echipa naţională. Dar, din păcate, ultimele evoluţii pe mine m-au făcut să fiu îngrijorat, atât la meciul de la Roma, cât şi ultimul meci, în Cupă. N-au făcut altceva decât să văd o formă slabă a jucătorilor. În momentul de faţă, poate fi o formă mai puţin bună a jucătorilor, nu cred că asta e valoarea lor”, a declarat Cosmin Contra la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cosmin contrafcsbliga 1europa league 

viewscnt
Articole similare