Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Câţi spectatori au mai venit la FCSB - UTA, pe Arena Naţională, după umilinţele suferite de echipa lui Nicolae Dică în ultima perioadă

Câţi spectatori au mai venit la FCSB - UTA, pe Arena Naţională, după umilinţele suferite de echipa lui Nicolae Dică în ultima perioadă

FCSB

Comentarii

FCSB - UTA s-a jucat pe Arena Naţională, în etapa cu numărul 14 din Superligă, într-un meci la care au asistat sub 10.000 de spectatori.

Câţi spectatori au fost la FCSB - UTA în Superligă

FCSB - UTA, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro, nu a mai strâns numărul de spectatori cu echipa finanţată de Gigi Becali s-a obişnuit în startul sezonului. 

Rezultatele slabe din Superligă, acolo unde FCSB nu era nici măcar în top 10 înaintea partidei, şi înfrângerile din grupa de Conference League au diminuat şi interesul fanilor pentru echipa antrenată de Nicolae Dică. 

Conform crainicului de pe Arena Naţională, 7.300 de spectatori au venit să vadă de pe cel mai mare stadion al ţării meciul programat duminică, la 20:30. 

Deşi ultraşii i-au apostrofat pe fotbaliştii formaţiei bucureştene pentru rezultatele din ultima perioadă, galeria a venit în peluza arenei şi a susţinut echipa din primul până în ultimul minut. 

Efectul primei umilinţe cu Silkeborg s-a văzut din plin abia la returul cu danezii, pe Arena Naţională, când FCSB a pierdut tot cu 5-0. 

Atunci, doar 9.103 de spectatori au fost pe cel mai mare stadion al României, cu mult mai puţini decât au venit în meciurile din preliminariile Conference League. 

Afla mai multe despre: fcsbutaspectatori fcsb utafcsb uta arad 

viewscnt
Articole similare