Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Caută Borussia Dortmund înlocuitor pentru Erling Haaland? Răspunsul oficialilor germani: ”Aceasta este strategia noastră”

Caută Borussia Dortmund înlocuitor pentru Erling Haaland? Răspunsul oficialilor germani: ”Aceasta este strategia noastră”

Borussia Dortmund

Comentarii

Curtat de multe echipe mari din Europa, Erling Haaland este probabil cel mai de preţ jucător al Borussiei Dortmund din ultimii ani. Atacantul norvegian s-a accidentat recent în timpul unui antrenament şi nu va mai juca în acest an.

Potrivit CEO-ului de la Borussia Dortmund, fostul internaţional, Michael Zorc, Borussia Dortmund nu caută înlocuitori pentru atacantul său, care în prezent este accidentat.

Presa germană a scris că Borussia Dortmund vrea să-i aducă un inlocuitor lui Haaland în iarnă, pentru că nu se ştie exact cât va absenta de pe gazon starul norvegian:

”În primul rând, ştim că Haaland vrea să joace cât mai mult. În al doilea rând, ne dorim ca Youssoufa Moukoko să progreseze şi nimeni să nu-i blocheze acest drum. De altfel, vrem ca în următoarele săptămâni el să se încadreze cât mai bine în antrenamentele echipei şi să facă acest salt de care a demonstrat că este capabil. Aceasta este strategia noastră” a explicat oficialul formaţiei germane.

Internaţionalul norvegian a suferit la antrenament, o leziune musculară la coapsă care s-a dovedit apoi mult mai gravă decât se anticipa. 

Afla mai multe despre: haaland 

viewscnt
Articole similare