Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Căutăm să avem o stare de normalitate, să nu facem nuntă la victorie şi înmormântare la înfrângere”. Prepeliţă trage concluziile după victoria cu Voluntari

”Căutăm să avem o stare de normalitate, să nu facem nuntă la victorie şi înmormântare la înfrângere”. Prepeliţă trage concluziile după victoria cu Voluntari

Superliga

Comentarii

FC Argeş a primit vizia lui FC Voluntari în ultima partidă a celei de a şasea etapă a play-out-ului Ligii 1. Piteştenii au reuşit să se impună cu scorul de 3-0, graţie golurilor marcate de Dumitru 24', Drăghici 84' şi Malele 90'.

FC Argeş şi-a continuat forma bună din 2021 cu o nouă victorie în Liga 1. Baieţii lui Prepeliţă au reuşit să treacă de FC Voluntari cu uşurinţă, scor de 3-0. Piteştenii a condus încă de la mijlocul primei reprize şi au încheiat partida cu încă două goluri, pe final de meci. Astfel, aceştia se apropie la trei puncte de Chindia, care reuşise doar o remiză cu Gaz Metan.

Prepeliţă trage concluziile după câştigul cu Voluntari

În urma victoriei, Prepeliţă i-a felicitat pe jucătorii săi pentru seria bună din ultimul timp. Antrenorul piteştenilor s-a arătat mulţumit de prestaţia echipei cu Voluntari şi de traiectoria ascendentă a clubului. Astfel, după încă trei puncte obţinute, Argeş se află pe un loc de baraj pentru Conference League, iar, conform lui Malele, cupele europene ar fi noul obiectiv al echipei.

”Nu a fost o victorie simplă. Poate scorul e mare, jocul a fost foarte echilibrat. Am avut o serie foarte bună, băieţii trebuie felicitaţi, e meritul lor şi tot respectul pentru ei. Căutăm să avem o stare de normalitate, să nu facem nuntă la victorie şi înmormântare la înfrângere”, a declarat Andrei Prepeliţă.

”Vrem să jucăm în Europa. Acum nu mai avem motive să ne îngrijorăm în ceea ce priveşte retrogradarea. Acum avem un alt obiecitv”, a adăugat Cephas Malele.

Afla mai multe despre: play-out liga 1liga 1fc argeşfc voluntaricephas maleleandrei prepeliţă 

viewscnt
Articole similare