Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cavani, deturnat din drumul către Inter! Un club uriaş a intrat pe fir pentru atacantul uruguayan

Cavani, deturnat din drumul către Inter! Un club uriaş a intrat pe fir pentru atacantul uruguayan
Comentarii

Edinson Cavani (33 de ani) va pleca de la PSG la finalul sezonului actual, când îi va expira contractul, iar Atletico Madrid îl poate deturna din drumul său către Inter. Presa internaţională a anunţat că Diego Simeone îl vrea pe "Matador" pe Wanda Metropolitano.



Cavani e în ultimele luni de contract cu PSG, iar Atletico Madrid e cea mai posibilă destinaţie pentru atacantul uruguayan. Diego Simeone caută un atacant pentru Atleti, iar "Matadorul" pare să fie varianta sa preferată, mai ales că acesta va veni gratis de la campioana Franţei. Potrivit Tuttosport, Cavani e tentat de o nouă aventură, în Spania, şi nu şi-ar dori să revină în Serie A.

În plus, oferta salarială a lui Inter nu e una atractivă pentru Cavani, care câştigă dublu la PSG. Atletico Madrid ar putea face o ofertă mult mai bună faţă de cea a italienilor pentru ultimii ani ai carieirei uruguayanului.

Oferta lui Inter pentru Cavani: atacantul, unul dintre cei mai bine plătiţi fotbalişti ai "nerazzurrilor"!

La fel ca şi Simeone, Antonio Conte îl vrea şi el pe Edinson Cavani şi Inter e gata să facă un efort financiar considerabil pentru a-l aduce pe sud-american. Goleadorul e ademenit la Milano cu un salariu de 14 milioane de euro pentru doi ani de contract, scrie Tuttosport. Totuşi, oferta Interului e mai mică decât ceea ce câştigă Cavani în prezent la PSG, adică 13 milioane de euro.

Atuul lui Inter în această afacere este tocmai pandemia de COVID-19. Având în vedere situaţia economică globală, Cavani ar putea accepta un salariu mai mic pentru ultimii ani ai carierei, mai ales că Inter va juca, cel mai probabil, în Liga Campionilor.

Afla mai multe despre: edinson cavaniatletico madrid 

viewscnt
Articole similare