Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cavani e ţinut prizonier la PSG. Ce se întâmplă cu transferul atacantului la Atletico Madrid

Cavani e ţinut prizonier la PSG. Ce se întâmplă cu transferul atacantului la Atletico Madrid

PSG

Comentarii

PSG l-ar fi informat pe atacantul uruguayan Edinson Cavani că nu i se va permite să părăsească gruparea din capitala Franţei în această perioadă de transferuri, informează lequipe.fr.

Cavani mai are contract până în vară, dar PSG îşi asumă faptul că îl va pierde atunci liber pe jucătorul cu cele mai multe goluri marcate în istoria clubului campion (198).

Directorul sportiv Leonardo le-a transmis reprezentanţilor jucătorului decizia clubului. Brazilianul a susţinut că PSG are nevoie de serviciile lui Cavani în lunile rămase din acest sezon.

La finalul anului trecut, presa internaţională a scris că atacantul Edinson Cavani ar fi ajuns la o înţelegere cu Atletico Madrid pentru un contract valabil trei ani.

PSG nu i-a propus lui Cavani prelungirea înţelegerii, iar jucătorul poate negocia cu orice club începând din ianuarie.

Mai mult accidentat în ultima perioadă, Cavani, 32 de ani, nu mai intră în planurile antrenorului Thomas Tuchel. Uruguayanul este la Paris din vara anului 2013, după ce a fost transferat de la Napoli. În acest sezon, el a evoluat doar în opt meciuri (patru ca titular) din cele 18 partide disputate de PSG în Ligue 1, având două goluri marcate. El a mai evoluat în două partide din Liga Campionilor, 40 de minute în total şi un gol, precum şi în Cupa (un meci, două goluri) şi Supercupa Franţei (un meci).

Lui Tuchel îi este din ce în ce mai greu să-i facă loc în echipă lui Cavani, în condiţiile în care în atacul campioanei Franţei strălucesc Mbappe, Icardi şi Neymar.

Edinson Cavani a fost un jucător emblematic pentru PSG, echipă pentru care a evoluat în 291 de partide în toate competiţiile, marcând 198 de goluri şi oferind 40 de pase decisive.

Atletico Madrid are nevoie de un atacant de valoare, în condiţiile în care în acest sezon a înscris 22 de goluri în 19 etape din LaLiga, cele mai puţine din Top 6 formaţii spaniole. Cavani este de mai multe luni în vederile antrenorului Diego Simeone, dar jucătorul mai este dorit şi de cluburile engleze Manchester United şi Chelsea.

Afla mai multe despre: psgcavani 

viewscnt
Articole similare