Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cavani la Real Madrid? Decizia luată de atacantul uruguayan

Cavani la Real Madrid? Decizia luată de atacantul uruguayan

Ligue 1

Comentarii

Golgeterul uruguayan de la PSG pare una dintre ţintele verii pentru Real Madrid, formaţie care caută cumva să ”înlocuiască” cele 50 de goluri pe care le-a asigurat Cristiano Ronaldo în ultimele opt sezoane pe Santiago Bernabeu. Presa spaniolă scrie ca atât Cavani, cât şi Robert Lewandowski figurează pe o listă restrânsă pe care antrenorul Julen Lopetegui ar fi înaintat-o oficialilor madrileni.

PSG a câştigat astăzi amicalul de lux cu Atletico Madrid, scor 3-2, cu Virgiliu Postolachi marcator al golului decisiv pentru formaţia lui Tuchel.

La finalul jocului, tehnicianul german a dat asigurări că Edinson Cavani va rămâne şi în sezonul viitor la Paris, în ciuda interesului manifestat de Real Madrid pentru el: ”Eu cred că va rămâne la noi, nimeni nu mi-a spus altceva şi cred că va rămâne. Nu există posibilitatea ca Edinson să plece de la PSG. Eu personal am vorbit cu el şi nici el nu mi-a zis că ar vrea să plece” a explicat tehnicianul german în vârstă de 44 de ani.

Edinson Cavani a semnat cu PSG în 2013, când gruparea pariziană a plătit celor de la Napoli 64 de milioane de euro. În cinci sezoane pe Parc de Princes, ”El Matador” a marcat 170 de goluri în 245 de jocuri şi şi-a trecut în palmares 16 trofee, printre care şi patru titluri de campion al Franţei.

Ajuns la 31 de ani, fotbalistul născut la Salto este cotat de site-ul de specialitate Transfermarkt la 60 de milioane de euro, însă spaniolii scriau că Real Madrid este dispusă să ofere 100 de milioane pentru a-l transfera în această vară. 

Afla mai multe despre: cavanipsgreal madridtransferuri 

viewscnt
Articole similare