Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cavani nu este singurul! Paris Saint-Germain mai renunţă la un star de la vară

Cavani nu este singurul! Paris Saint-Germain mai renunţă la un star de la vară

PSG

Comentarii

Paris Saint-Germain se va despărţi în vară de mai mulţi jucători importanţi. După Cavani şi Kurzawa, campioana Franţei a decis să renunţe la serviciile unui alt fotbalist, chiar un simbol în istoria recentă a clubului.

L'Equipe a anunţat că PSG nu îi va mai prelungi contractul lui Thiago Silva (35 de ani). Angajamentului fundaşului brazilian expiră la vară. El joacă la campioana Franţei de aproape opt ani, venind în 2012 de la AC Milan. 

Nu doar vârsta fundaşului este motivul pentru care Leonardo, directorul tehnic al lui PSG, este împotriva prelungirii contractului. Tot L'Equipe notează că Thiago Silva câştigă nu mai puţin de 1,5 de milioane de euro pe lună. 

  • 42 de milioane de euro a plătit PSG pentru Thiago Silva în 2012, celor de la AC Milan 
  • 306 meciuri a jucat Thiago Silva în tricoul parizienilor, până în acest moment

Chiar dacă va pleca de la PSG, Thiago Silva poate rămâne în fotbalul mare. Presa din Italia avansează varianta ca brazilianul să se întoarcă la AC Milan, club pentru care a jucat din 2009 până în 2012. Conducătorii clubului rossonero doresc să aducă un fundaş cu experienţă care să facă parteneriat cu Alessio Romagnoli, căpitanul echipei. 

Afla mai multe despre: thiago silvapsg 

viewscnt
Articole similare